Ingraham: 24 hours to victory

Democrats will challenge any favorable outcome for Trump.

Tryk på billed for video-link ! (twitter link)

Ingraham – om Demokraternes fuldstændig ‘syge besættelse af’ og had’ til – den forretningsmand, – der kørte hen over hele establishment og MSM medier og vandt valget i 2016.

Donald Trump beviser som ingen anden præsident i USA – at ‘det i sidste ende er ‘Folket’ – der bestemmer hvem der bliver præsident. Han vandt ved at tale direkte til ‘Folket’ via Twitter og på sine over 100 store rallies – med titusinder af supportere samlet hver gang – op til valget i november 2016.

Og han vinder igen i november 2020 (om 8 måneder). Det helt afgørende for hans sidste 4 år – bliver om Republikanerne kan vinde flertal i de 2 kamre igen, – som det ser ud idag bør der være en god chance for at det kan lykkes.

Den ukendte faktor er ‘hvor meget ny svinagtig smuds’ det kan lykkes Demokraterne at grave frem de sidste måneder (deres eneste våben – eftersom de har opgivet enhver interesse for egentlig politik – det de bliver betalt for).

CNN – MSNBC  – har nu endeligt indset at impeachment sagen er tabt – og er allerede igang med at køre ‘den næste svine sag i stilling’ – med ‘endnu en ‘golddigger’ kvinde’ – der hævder at være misbrugt af Trump for 25 år siden. Intet er for lavt for de venstreorienterede Fake News medier – i forsøget på at skade Trump.