Ingen stiller spørgsmålet – hvorfor Corona “bredte sig så hurtigt” i en falleret Mink Branche ?

Ingen stiller spørgsmål ved Hysteriske Virologer - der 'ansvarsløst' påfører samfundet totalt spildte vanvittige milliardudgifter

Når man tænker på hvor meget Mink-sagen lige nu fylder på medierne – så er det ret utroligt – at ingen journalister spørger ind til/ tager fat i den egentlige årsag til at “Corona på få uger bredte sig tæt på 300 Minkfarme” i Jylland – når man i årtier bagud har været istand til at holde en mindst lige så smitsom sygdom ‘Plasmacytose’ nede i Mink Branchen.

Ingen Journalister har tilsyneladende forstået – at Corona ‘Kom som sendt fra Himmelen’ til en falleret Mink Branche – som for mange farmes tilfælde – allerede hang langt ude over den ‘økonomiske afgrund’.

https://finans.dk/erhverv/ECE11601494/milliarderne-fosser-ud-af-den-danske-minkbranche/?ctxref=ext

Og medens jeg sidder og skriver det her og søger efter ‘dokumentation’ – så dukker der nu så pludselig en – journalistisk ‘rimeligt nuanceret artikel’ op på DRs hjemmeside.  Lidt sent – i forhold til at ‘skrue ned for de mange milliarder – der flyttes fra skatteborgerne – over i lommerne på et – ‘allerede døende erhverv’.

 https://www.dr.dk/nyheder/penge/minkbranchen-er-i-knae-men-det-var-den-ogsaa-inden-coronaepidemien

————————————————-

Som påpeget tidligere – så må beskeden fra ‘De paranoide Hysteriske Virologer’ – om at alle Mink i Danmark skal aflives- have lydt som ‘Manna fra Himmelen’ – for en Mink Branche – der kiggede ind i store tab og underskud – så langt øjet rakte.

Og her oven i lå der ligeledes i horisonten et stadigt stigende politisk pres på erhvervet – om at få Mink avl forbudt – som det skete med Ræve Avl i Danmark tidligere – og som der allerede lå beslutning om i Holland.

I et sådant forløb – ville der blive foretaget en politisk beslutning om at erhvervet skulle ‘afvikle sig selv’ over en periode på antal år – i Holland fik de oprindeligt 5 år (men så fik Minkene jo “uheldigvis” Corona dernede – og Farmene blev lukket med en stor Euro erstatning – her i løbet af efteråret.
———————————————-

Problemet for Danske Skatteydere – som er dem der kommer til at betale for de seneste ugers Vanvittige forløb omkring Mink Branchen – at vi er en mindre befolkning til at betale for at en produktion, der er mindst 10 gange større end i Holland, nu skal have erstatning fra det offentlige.

I den korte udgave – så blev Corona brugt af Mink-Branchen – til at få ‘danske skatteborgere’ til at betale for deres ‘Værdiløse Aktiver’.

Mink Branchen var i foråret 2020 (før Corona) allerede på vej til at ‘lukke ned’ – fordi:

  1. Produktionen har givet underskud i årevis.
  2. Der er ingen udsigt til stigende efterspørgsel på skind – så langt øjet rækker.
  3. Stærke politiske kræfter har ønsket Minkavl – som produktion – forbudt i  årevis.

————————————————–

Nu er den anden artikel ude ‘fra i dag’ på DR1′ – lidt underligt at man ‘først nu begynder at kigge Mink Branchen ‘det er erhverv i kortene – som startede hele nedturen for Mogens Jensen og Regeringen.  Igen er ‘det helt afgørende spørgsmål’:  ‘Hvordan at det var muligt at Corona ‘på få uger bredte sig til ‘alle de største’ Mink Farme i Jylland’ ?

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/paa-roeven-eller-paa-vej-til-score-kassen-kaspers-minkfarm-gik-konkurs

Hvis man overfører den tankegang til resten af befolkningen – så skulle imellem 1 og 1,5 million mennesker være smittet i samme periode – så der er mange spørgsmål omkring “Hvorfor lige Mink Farme” – blev ramt.

Og det næste er ‘Man slår jo ikke mennesker ned der bliver syge’. Hvad ville der være sket hvis man bare havde ladet sygdommen ‘brænde ud’ på farmene ?  Mennesker bliver raske ‘og immune’ efterfølgende – hvorfor skulle det være anderledes for smittede dyr ?  Men det bliver jo så aldrig opklaret – grundet de hysteriske danske Virologers – dommedags fantasier.