INDEPENDENT SWISS LAB: ‘BZ TOXIN’ USED IN SKRIPAL POISONING US/UK-PRODUCED, NOT RUSSIAN

Internationally recognized lab concludes nerve agent not produced by Russia

Tryk på billede for video-link !

Det er lykkedes for ‘Europa’s Globalister (England og Frankrig – med hver deres motiv) – at støtte/lokke Trump ud i at bombe i Syrien  – med baggrund i et ‘tæt på idiotisk grundlag’ – udfra simpel logik.

Har fulgt Alex Jones i en årrække – og om man kan lide ham eller ej’ så er han en ærlig mand – der taler og argumenterer ud fra hvad han føler er rigtigt.

Og ‘for første gang’ afviser han Trump – omkring at lade sig  Lokke (som AJ ser det) – ud i at bombe i Syrien – på et totalt falsk grundlag.
———————————–

Situationen er svær’ – men som påpeget af en lang række kyndige ‘uvildige’ mellemøst iagtagere – så er det med tæt på 100% sikkerhed – IKKE’ Assad – der står bag det kemiske angreb det førte til USA – England – Frankrigs ‘gengældelses militær aktion’ !

Sandheden var at Trump ‘delvis selvforskyldt grundet hans ofte lidt for hurtige Tweets’ – endte som en lus imellem 2 negle her:

  1. Det han sagde under hele valgkampen – om America first – USA kan ikke redde hele verden – medens det selv bløder økonomisk.
  2. Den ‘nødvendige udenrigspolitik efter Obamas ‘totalt håbløse’ periode – hvor at alt bare ‘flød’ udenrigspolitisk.

Det er såmænd ikke svært at forstå ‘hvorfor’ – Trump med alle sine militære rådgivere – og et Nord Korea møde tæt på (nok mest derfor) – følte sig nødsaget til at reagere – men igen’ – hvis det var på et falsk grundlag (oprørerne der gassede kidnappede børn og kvinder fra den Syriske hær – (som det hævdes af de fleste neutrale kilder) – så er det altså umuligt at forsvare på den lange bane – uanset hvem der sidder i det Hvide Hus.