Hvorfor er fokus på Talk Sense overvejende på USA lige nu ?
——————————

Europa  er reelt i kaos  – grundet fuldstændig ‘ude af kontrol’ illegal indvandring – fra Afrika – Asien og Mellemøsten.

EU er i denne sammenhæng ‘en decideret katastrofe’ – grundlæggende udemokratisk – og fuldstændig magtesløs i fohold til den illegale indvanding af langt overvejende analfabeter med muslimsk baggrund.

EU og alle de ‘altfor højtlønnede bureaukrater i Bruxelles’ – er en Joke’ i forhold til “Grænsekontrol” – og kontrol med den ødelæggende og samfundsnedbrydende Illegale Indvandring.

Resultatet er stadig stigende terroraktioner rundt i hovedsageligt det vestlige Europa  – hvor der er de højeste sociale ydelser til nytilkomne.

Takken for at modtage disse tusinder af  ‘ukontrollerede individer’ – er  ‘TERROR AKTIONER’ mod civile tilfældige uskyldige mennesker – igen og igen.

Alligevel foretager EUs luksus beraukrater sig ‘INTET’  effektivt for at stoppe den Illegale Indvandring – trods det at det bare er at kigge på Australien – Canhada – Svejts for at se – hvordan det stoppes (samt selvsagt at få stoppet trafikken over Middelhavet – logisk for alle – sejle de illegale tilbage til Afrika – hvor svært kan det være at forstå) !
——————————–

Da der i  EU og Europa – som nævnt INTET gøres omkring at – ‘Effektivt stoppe den Illegale indvandring’ – som enhver kan se nedbryder samfundene indefra – så kigges der imod Amerika !

Håbet lige nu hviler helt og aldeles på at USA  (sammen med England – Brexit) viser vejer til at beskytte  de vestlige frie samfund – fra Illegal indvandring. Faren er  IKKE Atomkrig (hvem skulle have interesse i at starte en Atomkrig ? ).

Faren for Europa er forsat ukontrolleret Illegal Indvandring !   

Derfor ‘indtil videre’ Fokus på USA – og den nye præsident, som siger ‘Amerika First’, –  ‘Stop for Illegal Indvandring’ – og som arbejder på at afmontere Globalisternes Rød Grønne Co2 Klima Pengemaskine.

Lykkes Trump i USA –  vil ‘FORNUFTEN’ brede sig til Europa.

Sunbathers shocked as migrants storm Spanish beach