Hilton: Trump’s record is head and shoulders above the rest

Something caught my eye this past week. It was an official meeting in Europe of the Paris Climate Accord process, which, of course, President Trump pulled America out of. When a U.S. representative took the stage to explain our position, he was jeered and laughed at - loudly.

Tryk på billede for video-link !

Prøv at se og høre – ‘skabartige kvinder opføre sig som vilde dyr’ – på FNs Cop møde i Polen , – bare de hører ordet Fossil Fuel (Fossile brændstoffer).

Det siger bare alt om hvad de tåbelige nyreligiøse Cop Møder faktisk handler om !   PRÆCIST INGENTING – der betyder noget for udviklingen på denne planet.

Det handler alene om at disse + 40.000 parasitter hvert år får en gratis betalt luksus-juleferie – hvor de sidder og piller i egen navle – og ender med at vedtage et uendelig ligegyldigt dokument – som har det ene formål at Co2 udsugnings-pengemaskinen kan forsætte – så de kan kan holde et nyt Cop Julemøde til næste år.

Man græmmes på Racens vegne – når man ser klippet hvor de tåbelige kvindemennesker – springer op – som var de stukket af en nål – da de hører ordet Fossil – og skriger vildt og ubehersket.

Reaktionen afslører endnu engang, at de Totalt Tomhjernede store nyreligiøse FN Shows – ‘INTET’ –  har med denne verdens Virkelige Problemer at gøre !
—————————–

Hilton præsenterer i indslaget en række Facts der dokumenterer at Trump administration er den største succes i amerikansk politik i årtier (på en række områder nogensinde f.eks. omkring beskæftigelse).   Og han opfordrer venstrefløjen og MSM medier til at i det mindste at ‘anerkende facts’ – på trods af at de tydeligt signalerer at de ikke kan udstå Trump.

Men der er så værd at erindre – at Regan eller Bush’erne blev svinet til – på nøjagtig samme beskidte facon af venstrefløjen – da de sad i det Hvide Hus – så reelt ‘intet nyt under solen’.