He’s the man-thank God for believing in him.

Tryk på billede for at se link !

Det er for fremtiden på denne planet – her ved årsskiftet 2017 – 18 – Glædeligt’ – at Donald Trump stadigt er ‘going strong’ – og ikke har mistet humøret over den ‘TOTALT SVINSKE’ behandling  – han har været udsat for fra de røde venstreorienterede (liberal) medier i hele den vestlige verden.

Som jeg skrev allerede da Trump meldte sit kanditatur som præsident, så repræsenterer han håbet’ – for en bedre fremtid for denne planet.

Han er den  første stort set siden 2. verdenskrig – der har turdet tage kampen ‘head on’ – med den ‘snigende socialistiske venstredrejning – som startede i Europa og siden vandt indpas i USA .

Den største frygt går stadigt på et attentat – fra de mange bundkorrupte allierede – ikke mindst inden for – FNs Klima Religion, som står til at miste magt- penge- og indflydelse.

Så min nytårs-bøn (selvom jeg er 100% ateist) – går på at ‘verden må undgå et attentat på USAs præsident – hvilket vil betyde fremskridt på alle områder frem til 2024 – og forhåbentlig start på en seriøs indsats mod den vanvittige befolknings-tilvækst i Afrika – og dele af Asien.

Godt nytår !