Hannity: Trump has been totally vindicated

Tryk på billede for video-link !

Har lige set -TV2 News udlægning af Mueller rapporten.  Og det bekræfter blot igen’ at TV2 og BT er de mest forhærdede Fake News dybt venstreorienterede MSM medier i Danmark.

I nu mere end 3 år har disse forkvaklede propaganda stationer – kværnet Crap ud om USA’s folkevalgte Præsident – dag ud og dag ind.

På intet tidspunkt har man fortalt om præsidentens visioner og ‘utroligt’ flotte resultater – økonomisk – udenrigspolitisk – indenrigspolitisk.  Kun en lang smædekampagne som et Ekko af CNN og MSNBC  (ditto venstreorienterede MSM medier i USA).

Og så hørte jeg lige en total kortsluttet ‘såkaldt expert’ – sidde og tale om Junkmedier på TV2 News. Hun kunne have nøjes med at medbringe et et stort dobbelt spejl til studiet. Mage til idiotisk tågesnak’ – men bare så typisk for dette ræverøde propaganda medie.

Sandheden er’ præcis modsat. Det er på de sociale medier man kan finde sandheden – hvilket valget af Donald Trump  til præsident beviser – med hans 50- 60 millioner følgere på Twitter.

De gamle MSM propaganda medier har mistet deres betydning/magt – og derfor piver de – og kæmper for at ‘svine alt og alle’ – der beskriver virkeligheden upoleret – uden redaktionel censur som det foregår på de 90% venstreorienterede MSM medier også i Danmark.