‘Hannity’ Exclusive: Trump says tables have turned in Russia probe

Full Interview: President Trump weighs in on new Strzok-Page texts, the FISA abuse scandal, and the origins behind the Russia investigation on 'Hannity.'

Tryk på billed for video-link !

Ingen tvivl om at Hannity fra Fox News – på mange måder fungerer som psykolog for Præsidenten – som får tid og mulighed for at ‘forklare sig’ – og uddybe – i forhold til det enorme beskidte/underlødige/ondskabsfulde pres’ han er udsat for fra Demokraterne og de røde venstreorienterede (liberal) MSM medier i USA.
—————–

Donald Trump er ÆGTE AMERIKANSK PATRIOT – alle røde venstreorienterede ‘magtsyge’ individer – FORSTÅ DET !
—————–

Milliardær’ – har afslået at ‘modtage løn’ for at være Præsident (pengene går til velgørende formål).

Manden er (da han beslutter at opstille) 68 år gammel. Han har de seneste 30- 35 år ‘offentligt’ kritiseret udviklingen i USA (at Kina overtager produktionen) – og beslutter at han vil gøre forsøget – på at hjælpe sit land inden han dør.

Regan blev svinet af de røde’ – Busch’erne blev svinet af de røde – så Trump vidste godt at ‘han ville blive svinet’.

Men selv en hærdet mediefigur som ham – kan selvfølgelig ikke undgå at være påvirket af den ‘helt vanvittige beskidte/underlødige kampagne’ der konstant kører imod ham – fra de røde venstreorienterede – GLOBALISTISKE – Klima Religiøse – MSM medier i hele den vestlige verden.

Derfor utrolig vigtigt – at der stadigt på FOX NEWS er reportere der 100% loyalt støtter Præsidenten – som herover Hannity’, som en af de vigtigste.