Hannity: Democrats’ unequal standard of justice exposed

Robert Mueller's minions recommended first-time offender Roger Stone receive 9 years in prison.

Tryk på billed for video-link !

Hannity er imellem de 3- 4 mennesker jeg stoler mest på i den her verden. Han har siden 2015 ‘forsvaret USA’s oprindelige politiske ‘Fædre’ – som skabte grundlaget for den økonomiske og frihedsmæssige ‘Revolution’ – som historisk set – ‘på relativt kort tid’ – gjorde USA – de forenede ‘Amerikanske Stater’ – til verdens mest succesrige verdensdel.

Men forløbet omkring valget af Donald Trump til ny Præsident – afslørede ‘for første gang’ – at Dyb ‘Statslig Korruption’ nu også havde/har inficeret ‘Det enorme Stats-apparat’ i Washington  -USA’s hovedstad.

Hannity har kæmpet uophørligt for at ‘få den dybe  råddenskab i den statslige administration frem i lyset – og det ser nu ‘ENDELIGT’  –  ud til at de ansvarlige i toppen af DOJ – og FBI – der brugte ‘de mest beskidte og ‘dybt ulovlige’ (moralsk forkastlige) metoder for at ‘stoppe Trump’ tilbage i 2015- 16 – vil blive stillet til ansvar ‘og dømt’.

Anstændige borgere i hele Verden – bør ‘bede til’ – at ‘det sker’ – så vi kan vende tilbage til at ‘Der stadigt er ‘Et Sted i Verden’ – hvor at fornuft og anstændighed er grundlaget for den generelle ‘Politik der Føres’ – Nationalt og Internationalt !