Hannity: CNN leading the collapse of liberal media

If the media want to restore credibility, they need to start covering massive scandals that have been ignored

Tryk på billed for video-link !

Hannity ‘rydder op’ – i den brandvarme kulturkamp der nu er ‘genstartet’ i forbindelse med opvarmningen til 2020 valgkampen i USA.
———————–

Globalisterne (som lige nu er sat på Halt i USA – af Trump) – forsætter propaganda maskinen – fuld skrue omkring Klima Løgnen i Europa.

EU har i 2019 reelt udviklet sig til – ‘Bigbrother’ – hvor at Kommisionen – EU’s dybt udemokratiske magtcentrum – bruger ‘Klima Løgnen’ som kynisk Våben’ – til at presse befolkningerne til at betale for det idiotiske “Grønne vanvid” – med dybt urentable vindmøller og elbiler.
———————–

Donald Trump er i dag det ‘eneste håb’ – for at denne verden kan ‘drejes over på at fokusere på ‘Virkelighedens Problemer’ – frem for FN’s pengemaskine: CO2 – Klima løgnen.

Befolknings-eksplosionen i de fattigste – og mest korrupte lande i verden – i Afrika og dele af Asien og Sydamerika  – er den Virkelige Trussel mod et bedre liv for ‘menneskeracen’ – frem imod år 2100.

Klimaet er styret af kræfter langt uden for menneskers kontrol.  Det har ‘styret sig selv i mere end 13,8 milliarder år – med tilstande ‘langt- langt’ mere voldsomme end noget nulevende menneske vil kunne forstå.

Det er ikke Klimaet der er problemet – men ‘Smarte Psykologiske Opfindere/Sælgere af ‘nok en ny Religion’ – for den her race.  Der er vildt mange penge i CO2 og Klima Løgnen.

Der er ingen penge i at ‘tale overbefolkning’ – og virkelig seriøs hjælp’ – til fattige lande i Afrika – hvor at korruption- kriminalitet og sygdom, er en daglig trussel for de eksploderende befolkninger.