Goodbye, America – Hello Climate Religion and stupidity !

Tryk på billed for video-link !

Den her video indeholder forklaringen på at tænkende mennesker i år 2019 – skal udsætte for Klima Religionen – opfundet af dybt korrupte FN.
———————————

Verden har de seneste 200 år under industrialiseringen – på trods af forfærdelige krige og konflikter – udviklet sig ud fra ‘logik og fornuft’ – “Hvad er den bedste – mest effektive løsning – kan vi gøre det bedre ? ”

Men her i det nye århundrede er ‘logik og fornuft’ – igen afløst af forskruede Religion’er -som det var i middelalderen.
———————————-

Et af de mest fantastiske og imponerende fænomener i menneskets historie – er udviklingen af fossile brændstoffer – og de tilhørende motorer.  Utroligt at man kan sende et Jumbofly (747) i luften – alene ved hjælp af raffinerede fossile brændstoffer.

Utroligt at almindelige mennesker nu kan købe transport ‘vidundermaskiner’ som moderne benzin og dieselbiler – der samtidigt med at de udnytter brændstof helt fantastisk (25 – 40 km pr liter) – forurener tæt på nul.

Utroligt at du over hele jorden – kan finde en tankstation – hvor at du kan købe benzin eller diesel – og igen køre 800 – 1200 km – før næste tankning.
———————————

Men en totalt overforkælet – ødelagt ungdom – hjernevasket af røde venstreorienterede undervisere på skoler og universiteter – løber i dag rundt og skriger på ‘at vende tilbage til ‘idiotiske vindmøller’ og andre tåbelige tilbageskridt – i korrupte FN’s – og Klima Religionens hellige navn.

Det indlysende idioti som Klima Religionen medfører – ødelægger reelt at alle muligheder for at løse verdens Virkelige Problemer – så som at bringe de fattige dele af verden op på en højere levestandard (kan kun ske effektivt med el-producerende fossile kraftværker som basis).

Men “den dybt forstyrede ‘hjernedøde’ ungdom bruger istedet tiden på at ligge og rulle ‘på oliebaserede yogamåtter” – for at ødelægge dagligdagen for almindelige mennesker i London centrum.

Venstreorienterede professorer og lærere på universiteter og skoler – må virkeligt føle sig stolte over at ‘have ansvaret for at videreformidle korrupte FN’s løgne – og dermed sætte enhver positiv udvikling på den har planet i stå.