Giuliani: My mission is to defend the President !

President Trump's personal attorney Rudy Giuliani speaks out on Ukraine on 'The Story.'

Tryk på billed for video-link !

Der har enkelte gange over de sidste måneder været episoder hvor – at selv Fox News reportere har ‘vendt sig imod præsident Trump’ – og har allieret sig med de røde venstreorienterede (liberals) på CNN – MSNBC.
—————————-

Interview herunder er faktisk ret ubehageligt derhen – at Martha Machallum udviser tydelig foragt for Guiliani – flere gange – under den lange event. Damen optræder nedladende og alene interesseret i at fange Guiliani – gøre ham usikker – med den kolde og anklagende måde hun stiller spørgsmål på.

På er tidspunkt – gør hun direkte nar af sin gæst – da hun siger: “Du’  alene kan løse alle korruptions problemer i Ukraine” !
———————————–

Men der skal mere end en lyshåret fjentlig reporter til at ‘køre rundt med Guliani’ – han bevarer sin normale facon og forsvarer Trump – og holder fast i ‘fakta’ i korruptionssagen (Biden – Obama – DNC – demokraterne i Ukraine) – hele vejen.
———————————–

Et rigtigt mandfolk vi har med at gøre her’ – og nemt at forstå at Trump holder fast i og bruger ‘de ganske få mennesker han reelt har ‘kunnet stole på’ hele vejen – i det konstante stormvejr af svinske – opdigtede og underlødige angreb – han hele tiden udsættes for – fra dybt korrupte DNC  og demokrater – 90% understøttet af Fake News røde MSM i USA.