Fox News: Bret Baier breaks down what sources are saying about COVID-19 originating in Wuhan lab

Tryk på billed for video-link ! (twitter-link)

Chokerende historie fra Fox News – der nu er tilstrækkeligt sikre på historien til at de går All In på at dække – måske historiens største bedrag – hvor et kynisk kommunistisk diktatur – helst bevidst sender denne uhyggelige virus ud i hele verden – samtidigt med at de Isolerer Wuhan området fuldstændig fra resten af Kina.

Det mest kyniske er – at de Kinesiske myndigheder tillader at tusinder  forlader Wuhan til andre lande – mededens de forbyder dem at rejse til andre dele af Kina. Og det foregår – alt i mens de sammen med WHO holder sandheden,om hvor farlig og smitsom sygdommen er ‘,  100% skjult for resten af verden.
——————————————-

Historien der oprulles her i foråret 2020 – med det Kinesiske diktaturs  totalt kyniske behandling af resten af klodens befolkninger – kommer til at ændre verden for altid.  Kina vil fremover blive udelukket’ –  som Nord Korea er i dag – på den lidt længere bane.

Selv Globalistiske ‘Klima Besatte’ EU – vil nu forstå hvor pilrådden det kommunistiske diktatur er’ – og handle derefter.

Produktionen vil flytte tilbage til vesten  (+ resten af verden – udeom Kina) ).  Det er allerede godt undervejs i USA under Trump. – men vil bliver forstærket 10 fold i Trumps anden periode.