Follow the Money / Følg pengene i Minksagen.

Minkkommisionen: I stedet for at følge de ørkesløse slagsmål imellem en række danske myndigheder i sagen – så skulle ’Rigtige Journalister’ styre efter det Amerikanske begreb – Follow the Money / Følg pengene i Minksagen.

————————————–

Vi taler om en udvikling der er forløbet over 70 – 80 år i Danmark. Dygtige mænd og kvinder har i generationer arbejdet med at udvælge de bedste avlsdyr med flotteste pels – fuldstændig som det er sket i alle andre erhverv, der arbejdede med avls arbejde. Køer – grise – hunde – katte osv.
————————————-

Et tilfældigt år inde i den proces – så ender en flok ’intet vidende’ politikere, der er opdraget’ og lever totalt isoleret’ fra det rigtige ‘fysiske’ erhvervsliv –  med at sidde med ’magten til at nedlægge det Mink erhverv’, – der år efter år har hentet milliarder af valuta hjem til vort lille land.

Jeg er er ude af stand til at beskrive hvor sygt dette forløb har været. Er 100% sikker på at ikke EN’ af de besluttende mennesker på det ’historiske destruktive regeringsmøde’ – nogen sinde har besøgt det enorme salgscenter  Copenhagen Furs pelse i Glostrup:

https://www.google.com/search?q=Kopenhagen+furs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjV7vao95H2AhVJNuwKHR7eDlEQ_AUoAnoECAIQBA&biw=1324&bih=701&dpr=1.25

Eller har besøgt de kæmpestore foderfabrikker rundt i landet der beskæftigede masser af mennesker.

https://www.google.com/search?q=Foderfabrikken+Limfjorden&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj7yoDi95H2AhVLM-wKHXVFAhYQ_AUoAnoECAIQBA&biw=1324&bih=701&dpr=1.25

Eller de mange store industrivirksomheder som levede at den fantastiske industrisucces son dansk Pelsproduktion var – her et par eksempler:

https://minkpapir.dk/

Danmarks Statistik om Minkproduktionen i Danmark 2020 – med masser af valuta skabende arbejdspladser netop i de yderdistrikter hvor der er alt mulig behov for gode arbejdspladser.

Den rigtige FORNUFTIGE løsning havde været 1- 2 milliarder i erhvervsstøtte – og alle ville have været glade – og Danmark ville stadigt få milliarder ind hvert år fra ‘skidtfisk og slagteriaffald’ forvandlet til verdens bedste værdifulde pelsskind.

https://www.dst.dk/da/Statistik/nyheder-analyser-publ/bagtal/2020/2020-10-28-fakta-om-minkbranchen-i-Danmark

Har set at ‘alle de besluttende Politiske Partier’ – og deres hale-logrende medie-venner – har travlt med at tale betydningen af  produktionen af Mink i Danmark ned’ – men det er fuldstændig nonsens – der alene har det formål – at få sagen til at ‘forsvinde hurtigst muligt’.

Regeringen benytter enhver lejlighed til ‘At stille op på række i timevis og – ‘Tale om ‘noget andet’.

Corona – her senest Ukraine – ALDRIG – ALDRIG – ALDRIG – et ord om Mink sagen – hverken fra regeringen – eller MODTAGERNE of de 19 milliarder af skatteborgernes penge – Mink Avlerne.

Det handler om at køre Lav Profil – Holde Kæft – er parterne fuldstændig enige om.
——————————————————-

Er ude af stand til at seriøst beskrive ’ den erhvervsmæssige børnehave’ – der i sin indbildte selvoptagede betydning – vedtager den ’i særklasse dyreste og mest vanvittige politiske beslutning’ i Dansmarks historien.

SSI – har et STORT medansvar – Randrup der sad og rullede med øjnene og ’talte om Smittekæder på Minkfarme hver aften på TV – har et medansvar – men i  sidste ende er det ’Børnehaveklassen af de uvidende Politikere’ der ’Trykker på Knappen’ – og med en enkelt VANVITTIG beslutning destruerer en af de største industri succes historier  i Danmark nogensinde – der er ansvarlige.
————————————————————–

Vil herunder komme med min udlægning forløbet det førte til – den vanvittige beslutning, som pålægger Danske  skatteborgere at betale 19 milliarder  (eller over 18 millioner i gennemsnit til hver enkelt minkavler) for at aflive/destruere 17 millioner mink – og samtidigt ødelægge ’permanent’  en af de mest guldrandede erhvervshistorier nogensinde i Danmark.
———————————————————

Vil starte med at understrege at der til dato ikke findes noget bevis for at dyr kan smitte mennesker med Covid-19.  I videnskabelige kredse han man længe vidst at Covid-19 startede ved det de på engelsk kalder et Lab Leak. Virus blev ved en fejl bragt ud til omgivelserne af en medarbejder på Laboratoriet i Wuhan – og spredte  sig derfra.

Der eksisterer med andre ord ikke noget videnskabeligt grundlag for at aflive mink – eller kyllinger – eller svin – eller køer – eller hunde og katte hos private – for at beskytte mennesker. Cluster 5 skrønen lader vi lige ligge i denne omgang.  Hunde har masser af Corona virus – at SSI (Statens Serum Institut) troede at have fundet en mutation i mink er uden betydning selvom det så var rigtigt – Mink Kan Ikke Smitte Mennesker – end of Story.

At mennesker kan smitte dyr vidste man allerede fra starten i marts 2020 –  bl.a. fra zoologiske haver i New York – men det er reelt uden betydning i denne sammenhæng. At Kineserne så har føjet Mink til Flagermus, som mulige ’første smittekilde,’ betyder jo alene at de har kigget til bl.a. Danmark og den vanvittige ødelæggelse af Mink erhvervet.

Noget der alt sammen skete fordi  ’at ansvarlige politikere godtroende lod sig bilde ind’ – af en minkbranche, der ’hang ude over kanten’ økonomisk – at en medarbejder i Vendsyssel ”vistnok” var blevet smittet på en minkfarm’.  Rent uvidenskabeligt hysteri hos ansvarlige myndigheder – at hoppe på den limpind.
——————————————

Underligt at Ingen i Regeringen stoppede op og stillede spørgsmålet – ”Hvorfor er det lige Minkfarme der smittes – og smitten når ned igennem hele Jylland på få uger – særligt på de største farme” (efter at Mink er aflivet på en række farme i Vendsyssel).  Ikke en medarbejder med tilknytning til Mink-erhvervet i Danmark er død – som man allerede vidste fra de zoologiske haver i New York – så var Covid-19 for dyrene noget det optrådte som en let forkølelse – overstået for haverne (alle dyr friske igen) på 2- 3 uger.  Det samme for Minkfarme – på et par uger var Covid angrebet overstået – alt normalt igen.
——————————————-

Og nu kommer vi til det helt afgørende 19 Milliarder kroners spørgsmål – ”Hvorfor i himlens navn var det så nødvendigt at aflive alle Mink – og fuldstændig idiotisk destruere de værdifulde skind – frem for at  vente til pelssæsonen og bede avlerne  om at køre normal pelsning – og sende dyrene på auktion i Glostrup (som man gjorde i Holland – for at holde statens omkostninger nede – der var nok andre at betale erstatninger til i det nedlukkede Covid-19 angrebne samfund. Men på det tidspunkt havde den unge danske regering ’taget hoved under armen’ – og virkede et eller andet sted næsten opløftede over at ’være førende i Verden til at ”gøre noget” i den nu verdensomspændende pandemis oppiskede stemning.
——————————–

Follow the Money:

I den korte udgave punkt udgave – hvad handler den Danske Minksag så om:

  1. Vi har i foråret 2020 at gøre med en branche, der har givet stort underskud de seneste tre år – og tegner til at ’gøre det igen i 2020. Reelt var en stor andel af danske farme ’allerede konkurs’ – ventede kun på at få pelset ned i efteråret 2020,  for at begrænse underskuddet/gælden til banken mest muligt.
  2. De danske minkavlere ser i foråret – først en stor Spansk minkfarm blive pelset ned – og derefter at Hollænderne – midt i den tiltagende Covid panik – lykkes med at får regeringen dernede til at ’tage alvorligt’ at en medarbejder ”måske” kunne være smittet af mink.
    De Hollandske avlere havde selvsagt ligeledes udsigt til stort underskud – og vidste’, at det alligevel ville være slut med minkavl efter 1924.  Men grundet ’at det lykkedes’ at skabe nervøsitet/hysteri omkring muligheden far at ”mink som de eneste dyr i verden” – kan smitte mennesker med Covid – så endte det med at de Hollandske avlere fik en erstatning fra regeringen – ’imod at pelse helt ned allerede i pelssæsonen 2020/2021 (forår).
  3. I Danmark går rigtig mange pelsavlere i foråret 2020 og afventer den uundgåelige katastrofe. Gælden er allerede derhenne at det kun handler om hvor meget den enkelte avler ’kommer til at stå med af gæld’ – når farmen lukkes ned efter pelsning i efteråret 2020.
  4. Men pludselig – med den stigende Covid panik – er der måske alligevel lys for enden af tunnelen. Det starter i Vendsyssel – hvor det lykkes for nogle avlere ’helt som en kopi af Holland’ – at skabe usikkerhed om – ’der måske var en medarbejder’ – der var blevet smittet ‘af minkene’ på farmen i stedet for ’af mennesker med Covid’. Og I det almindelige hysteri (med statsministeren stående ’i midten’ og vrøvle dagligt i timevis om Covid (vendt og drejet på alle tænkelige og vildt fantasifulde måder) – imens journalisterne søgte efter ’nyt’ i de endeløse briefinger.
  5. Med de 19 milliarder i erstatninger til de helt overvejende ca. 500 Minkavlere – så taler vi for samfundet’ – totalt spildte vanvittige formuer – der svarer til 0p imod prisen for 4 Super Sygehuse. Totalt Vanvid samfundsøkonomisk.

——————————————————————-

Fra starten handlede det ’fra den udspekulerede Mink formand – og hans allierede – om at får erstattet skindene (og ikke mindst få pengene med det samme – der går nemt 2- 3 år inden skindene er solgt og afregnet i krisetider i pelsbranchen.

Og her er vi ved hvad det hele handler om.  Salget af minkskind havde i starten af 2020 give stort underskud i årevis. En stor andel af danske minkfarme var allerede dømt til lukning – de ventede kun på at få afsluttet pelssæsonen 2020 for at begrænse underskuddet – og den efterfølgende gældspukkel mest muligt.

Alle i branchen vidste at en kinesisk pengemand stod bag Mink formanden – og hans 7 store farme – med en samlet produktion på planlagt 85.000 mink til forventet pelsning i efteråret 2020.  Og priserne som de så ud i foråret 2020 – fortalte om endnu et forventet år med stort underskud på driften – og her taler vi om mange millioner i forventet tab –  når det drejer sig om 85.000 dyr der skal pelses – og først kan forventes endeligt solgt flere år senere – hvis det går godt.

Der hvor det så ‘kammer fuldstændig over’ – er da de hårdt plagede Mink avlere lugter blod i retning af muligheden for Ekspropriation – og senere ‘fuldstændig vanvittigt’ – erstatning i op imod 10 år for en  ‘Teoretisk’ produktion’ .

Lampen Lyser hurtigt hos topfolk i Mink organisationen  – da regeringen (og de helt oppe at køre såkaldte eksperter på SSI og andre steder) begyndte at tale om at ALLE MINK SKULLE AFLIVES – jamen det var jo det samme som at  ‘Nedlægge Erhvervet’ var flere juridiske eksperter ude at sige i aviserne. Minkavlerne kunne nu måske have ret til betaling for Ekspropriation af alle aktiver.

Afgående minister Mogens Jensen – opdagede fælden fra Mink formanden – op prøvede faktisk at bevare en bestand af avlsdyr – men for sent.  Løbet var kørt ved direkte kontakter/samtaler imellem Mette og Formanden (det som alle de sms’er der nu er slettet kunne have belyst).

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13477243/mette-frederiksen-ringede-til-minkformand-kl-1014-formentlig-det-stoerste-problem-for-statsministeren-lige-nu/

Regeringen er simpelthen så langt ude i hampen her – at det ikke er muligt at finde noget der ‘kommer bare i nærheden – i Verdenshistorien.  Betale erhvervsfolk erstatning for alle deres ‘nu værdiløse aktiver’  + erstatning for en Hypotetisk Produktion ud i fremtiden – de fleste tænkende mennesker må knibe sig i armen

Hvad i himmelens navn’  foregår der i Regerings kontorerne. Har de da fuldstændig mistet jordforbindelsen – imens de deler milliarder ud af skatteborgernes penge – TIL INGENTING ud i luften i vildskab !
———————————————————-

På godt jysk – pels branchen er fuldstændig på røven (inden Covid) lander i foråret 2020.

Men det bliver ret hurtigt opfattet af en række af avlerne – at det her måske er ’deres lives chance’ for at komme ud af det underskuds-givende erhverv – for mange avleres vedkommende – blive reddet fra en uundgåelig konkurs – senere på året 2020.

Og nu starter så hele showet – startende i Vendsyssel på et antal farme omkring Hjørring.

Først 1 så 2 – lynhurtigt 8 – 9 farme Smittet (alle ville med på erstatningsvognen – dyrene aflivet –pengene på en check – nu og her fra staten (skatteborgerne).

Jungletrommerne gik i minkbranchen (hvor meget får de per skind – hvad kræves der ’for at komme med på ’erstatnings vognen’ etc.   Ikke overraskende sås smitten snart i Ålborg området – snart også på  sydligere farme i Himmerland – og ’DAGE SENERE’ – på stort set alle de Store Farme i hele Jylland.

Alle ville med på vognen – indsendte de krævede 5 døde inficerede mink (interessant hvor de kom fra i det tempo) og så hed det aflivning af dyrene – og helt vanvittigt så tilbød regeringen avlerne penge for at aflive egne dyr – (første gang – og det blev så også sidste’ – gang at det er sket for danske minkavlere).

Mener der var tale om 10 kr. pr dyr – samt nogle særlige bonusregler i Nordjylland (20 kr. pr dyr) også en slags penge – hvis man taler 0m  typisk 5 – 20.000  dyr der skal aflives af samme ejer på de større farme.
——————————————————

På et tidspunkt – i starten af efteråret går det op for regeringen – hvad der er ved at ske’ – og her forsøger de faktisk at stoppe vanviddet:

https://finans.dk/erhverv/ECE12427535/noedraab-fra-coronaramte-minkavlere-afliv-vores-dyr/?ctxref=ext

Efterfølgende kommer så forløbet hvor at Randrup sidder og ruller med øjnene hver aften på TV2 News og taler om  ’smittekæder på Minkfarme’ .

Og samtidigt begynder SSI at ’puste kraftigt til ilden’ – bl.a. med deres Cluster5  historie.  Den påståede mutation var ikke set i 2 måneder – men blev brugt til at holde liv i panikken.

Her oveni lugter ’gamle Animal Liberation tilhængere’, på den yderste venstrefløj nu muligheden for at ‘markere sig’ – ved at kræve Minkavl i Danmark forbudt

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12484478/partier-paa-tide-at-forbyde-minkavl-i-danmark/

Indslaget herunder siger noget om den Virkelighed som Enhedslisten lever I – hvor at med garanti INGEN kender noget som helst grundlæggende til  den fantastiske historie om Dansk Pelsdyravl – og de mange milliarder – samt tusinder af arbejdspladser i yderområderne,  der er gået tabt.

https://www.berlingske.dk/politik/enhedslisten-saa-hellere-et-permanent-forbud-mod-minkavl

Enhedslisten har stadig ikke forstået at ’erhvervet er fuldstændig udraderet’ – og vil ALDRIG kunne genskabes i Danmark.

Generationers hårde arbejde med avlsarbejde – udvikling af haller og bur-systemer. Dygtige ingeniørers udvikling  af fodermaskiner – fuldautomatiske maskiner til pelsning og arbejdet i hallerne over årtier – alt sammen ’smadret – gjort værdiløst’ – på et Totalt Hjernedødt Regeringsmøde i efteråret 2020 i Danmark.
—————————————

Enhedslisten sammen med de andre mange røde indflydelsesrige røde kvinder på venstrefløjen  ’fik deres vilje’.

Kontoropdragne mennesker – uden nogen form for ’Rigtig erhvervserfaring’ – som med garanti aldrig har set en moderne pelsfarm i virkeligheden – ødelægger i deres Totale Uvidenhed en af de største erhvervshistorier i Danmark nogensinde.
———————————————————

Resultatet – ENDEGYLDIGT – af regeringen Mette Frederiksens – vanvittige beslutning i efteråret 2020:

https://finans.dk/erhverv/ECE12555157/det-er-slut-i-danmark-global-minkproduktion-rykker-til-kina/?ctxref=ext