Five key topics that Trump, Putin are expected to discuss in major Helsinki summit

Tryk på billede for video-link !

Noget jeg aldrig har forstået er’ –  hvorfor at Trump  administrationen ikke forlængst – har skudt tilbage imod de røde venstreorienterede (Demokraterne – Liberals) hysteriske brug af: Russian Interference in 2016 Election ?

Det kaldes 5 kolonne virksomhed  (kendes helt tilbage til 1. Verdenskrig) – og er noget som Amerikanerne er dygtigere til end alle andre nationer på denne planet.

Den russiske ‘indblanding’ i 2016 valget i USA – er ‘rent amatør arbejde’ – sammenholdt med USA’s indblanding (manipulation) rundt omkring i verden – ikke mindst i Mellem- og Sydamerika – samt i en række tidligere russiske provinser – Georgien m.v.

Hvorfor at Donald Trump administrationen ikke bruger disse facts – til at vise at den “Russiske indblanding i 2016 valget” –  er rene drengestreger’ –   i forhold til USA’s dybt målrettede Indblanding/Manipulation over for en række ‘fjende stater’ – efter 2. Verdenskrig og frem til idag.

Sandheden er at 5 kolonne virksomhed (industrispionage) – militær spionage bruges af alle store lande – i allerhøjeste grad også idag.  Forstå det’ – og stop hykleriet !