FBI Comey ► Do Not Call Us Weasels | Trey Gowdy Grills James Comey

Trey Gowdy er mere og mere - under DNC's svinagtige kamp - med at 'give Russerne skylden for at de tabte' - blevet den 'urokkelige stærke juridiske person' der igen' og igen' udstiller, at selv alle sikkerheds tjenesterne (der er 16 af dem i USA - med FBI og Comey - som den vigtigste) - var i lommen på DNC- Obama og The Clintons !

Tryk på billedet for at se video-link !

At forstå sagen her’ – kræver at man har fulgt slaget imellem den nye Trump administration og the Washington Swamp (DNC og Hillary) ret så nøje over de seneste måneder.
————————————–

Oversat så er det Tray Crowdy siger – at ‘alle normale procedurer for en FBI investigation (undersøgelse) – blev tilsidesat under “undersøgelsen” af Hillary Clintons ulovlige private email server i et skab i badeværelset.

Og tilsvarende ‘alle normale FBI procedurer – blev tilsidesat – da 5 ledende af Hillary’s (The Clintons) medarbejdere blev givet immunitet – og deres Labtops (computere) blev destrueret – uden at blive undersøgt af FBI.
————————————–

Begge ovennævnte eksempler ‘udstiller, at korruptionen i Washington indbefattede selv FBI og de øvrige sikkerheds-tjenester.

Alle ved det, Tray Gowdy er manden der igen og igen ‘tør konfrontere de forskellige ‘magtmennesker’ – fra ‘The Swamp’ med deres inkompetence og moralske råddenskab.