Fake News – et ‘stunt’ opfundet af ‘de gamle ‘Supermanipulerende’ medier – fordi at ingen ‘tager dem alvorligt (tror på dem) mere !
——————————–

Historien vil måske om 200- 500 år vise – at det mest betydende ved Brexit og Trump i år 2016 var’ – at ‘begrebet ‘Fake News’ – pludselig dukkede op – som et emne.
——————————–

Når man ‘begynder at tale om Fake News – så forudsætter det ligesom at ‘News’ tidligere altid har været ‘Sandheden / The Truth’.

Diskussionen om ‘Fake News’  i 2016- og 17 – er et klassisk eksempel  på meningsløs nonsens, som alene dækker over at  de gamle ‘styrende’ (overbetalte) MSM medier i den vestlige verden er ‘døende’.

Og hvorfor er de gamle MSM (main stream medier) døende ?  Fordi der nu er masser af alternative måder at søge nyheder på – og mange af dem oven i købet ‘gratis’ og langt mere troværdige/ærlige.
——————————————————————–

Selve begrebet ‘Fake News’ – er grundlæggende ‘et bedrag’.

For at nogen kan opfinde et begreb der hedder ‘Fake News’ – så forudsætter det at der findes entydig – ‘True/News’ !
——————————–

Nyheder ‘har til alle tider’ – og ‘vil til alle tider forsat’ være påvirket/farvet af dem der udsender og vurderer dem – det kan ikke være anderledes – og derfor er illusionen om den endegyldige sandhed – ‘nonsens’ – og  allermest når vi taler om politik’.
——————————–

Fake News – diskussionen – er ultimativt det endegyldige bevis for at Donald Trump ‘vandt over alle de gamle ‘røde venstreorienterede’ (liberal i USA) medier – ved brug at ‘gratis’ Tweets’ – direkte til sin base’.

Frem for at forholde sig til virkeligheden’ så opfinder de gamle medier ‘ nye ord som ‘Populisme’ (det hedder ellers Demokrati når præsidenter og andre folkevalgte ‘vælges’ i vesten).

Men iflg. de røde MSM – så er det  ‘Fake News’ der er årsagen til  Brexit – og valget af Trump’.  Det kan da ‘umuligt være en tænkende og ansvarlig befolkning’ – der kasserer den ‘har gennemskuet’ den elitære politiske overklasse’, der i årtier har ‘sørget for sig selv’, – først og fremmest’.

Historien om den ‘elitære politiske swamp’ er den samme alle steder, – i London’ – i Washington’ – i Paris’ – i København’ – i Stokholm’ – og mange andre vestlige hovedsteder) !