EXCLUSIVE: Nigel Farage has declared victory in the ‘war for Brexit’

Brexit Party leader Nigel Farage says the war for Brexit is over and feels the United Kingdom is “a lot closer” to leaving the European Union as a result of the general election result.

Tryk på billed for video-link !

Så fik Farage endelig sit Brexit – omend ikke ‘helt så Clean’ – som han havde håbet.

Når historien om at UK forlod EU i starten af 2020 – så er det svært at komme uden om at Nigel Farage – mere end nogen anden – ‘var den person der efter 25 års kamp fik Brexit til at ske’.

For det er fuldstændig rigtigt, som Farage siger i interview her, at grunden til at David Cameron – besluttede at udskrive et direkte valg i 2016 om ‘UD eller INDE’ – i EU – var for at piske oppositionen i de Konservative på plads ‘For at blive i EU’. Konservative var med andre ord på det tidspunkt ‘Et Remain parti’ – som Farage korrekt påpeger.

3½ års håbløs tovtrækkeri i det Britiske Parlament – endte op med Boris Johnson som leder – og han fik endelig samlet det Konservative parti – om at Forlade EU op til valget i går den 12. december 2019.  Nigel Farage har ret i at det var aldrig sket ‘uden Brexit-partiet – det vandt EU valget stort – foran både Konservative og Labour her tidligere i 2019.
————————————

Nigel Farage – samme Interview: