Dr. Zelenko Discusses COVID-19 Outpatient Management

Den fulde sandhed - omkring Propaganda Løgnene - og Vaccine milliarderne - i forlængelse af Covid-19 pandemien.

2020 vil i fremtiden stå som det år hvor ‘hele Verden (også den Politiske udvikling) blev kontrolleret af  det Kommunistiske Diktatur i Kina.

Måske mere end selv Kina ledelsen havde turdet håbe – så ser det ud til ‘at de igen har fået en gammel kendt Nikke Dukke’ i det Hvide Hus – som de kan styre med penge (som de har gjort hele vejen med Biden familien).
————————–

FN’s idiotiske Klima Vanvid er tilbage i USA (til at igen bringe økonomien i knæ) .

Globalismen er tilbage (America Last) som betyder atd e store Tech Firmaer IGEN er tilbage og ‘gør præcis som det passer dem – med at flytte penge og arbejdspladser rundt (uden hensyn til andet – end størst mulige profit).

EN helt igennem ‘Rådden Politik’ – for den almindelige arbejdende Amerikaner. Med dybt korrupte Biden ved roret – har den politiekse råddenskab (lobbyister og korrupte politikere i  symbiose) Sumpen i Washington vundet kontrollen tilbage i USA – som efter valget 2020 – reelt nu ligner Rusland og Tyrkiet – med ‘manipulerede valg’ som styres af de voldelige (Antifa) Venstreorienterede (Liberal’s).

Hvis Biden ende som ‘den dybt korrupte kransekagefigur – så er Amerika blevet en kopi af ‘FN’s CO2 besatte EU (dum – dummere) – og det sidste håb for ‘tænkende konservative – har tabt til de kyniske Venstreorienterede – BIG STATE – HIGH TAXES (ever rising)

————————————————–

Den fulde  og sande historie om, hvor let – og billigt – det i virkeligheden er at behandle Covid-19 patienter.  Men sandheden blev effektivt stoppet af  Dollar milliarderne – som  den amerikanske Vaccine Lobby (Fauci) havde/har øjnene rettet stift imod.

Historien involverer den amerikanske Præsident.

Den chokerende sandhed er’ – at den amerikanske Vaccine Lobby potentielt indirekte har dræbt hundrede tusinder af mennesker – ved helt bevidst at undertrykke disse oplysninger – og de venstreorienterede demokratiske MSM medier er 100%  medskyldige – ved ikke at søge sandheden. Og de Trump hadende MSM medier i EU – er fuldt ud lige så  medskyldige, i undertrykkelse af sandheden, – som deres amerikanske hadfyldte kolleger.

Hvis du har en time til overs – vil denne video en gang for alle give dig den fulde  sandhed om de ‘Store Løgne’ (Big Lies)  omkring  behandlingen af  Covid-19 patienter.