Donald Trump – FIRST 100 DAYS

The mainstream media (FAKE NEWS) refuses to acknowledge the tremendous success we’ve accomplished in my first 100 days as President. I’ve done more than any other president in recent history, and continue to keep my promises to you, the American people!

Tryk på billede for at se video-link !

Donald Trump taler om de første 100 dage som Præsident

Trump Revolution

Hvor skal man næsten begynde ? Historien her er så omfattende’ og forandrende’ for denne verden – at det er svært at fatte.

Det er svært at fatte, og det var umuligt’ at forudsige, at en kendt amerikansk forretningsmand – ville blive den person’ der endegyldigt stoppede de forlorne elitære politiske systemer (halv-korrumperede netværk) i Vesten.
____________________________

Men det er bare at lytte på DRs analyser – eller endnu værre TV2s to dumrianer af reportere – Steinmetz og Tandholt – der rejser rundt i en bus i USA ‘endnu’ – her 5 måneder efter at valget er overstået.

Idiotiet – tåbelighederne – kvababbelsen – hos MSM (main stream medier) i hele den vestlige verden – er uden sidestykke. De “kloge reportere” – “USA eksperter” har stået i kø’ for at forklare den ‘almindelige befolkning’ – hvorfor Donald Trump er ‘utilregnelig og alt andet negativt og nedgørende’ – de kan sige om manden !

Stort set hele ‘establishment’ i den vestlige verden – (de gode fastlønnede mediefolk og levebrøds-politikere – typisk mennesker, der aldrig har haft et ‘rigtigt produktivt’ arbejde) – hader Trump, fordi at han ’som den første’ har udstillet deres forlorne’ moral og levevis.

På den ene side spiller/foregiver MSM – f.eks DR – og TV2 – at være røde venstreorienterede’, der bekymrer sig om de svage – og migranter – indvandere. Samtidigt har disse organisationer ‘de mest højtlønnede chefer overhovedet i den offentlige/halv offentlige sektor i Danmark’ – og INGEN AF DEM lever i nærheden af ‘flygtninge-centre eller 200 meter høje støjende/lys-forstyrende totalt dominerende grimme vindmøller.
—————————————————-

Fordi Trump har taget kampen HEAD ON med med de store røde venstreorienterede (liberal) – MSM medier i USA – er han endt som ’selve symbolet på’ den arbejdende’- ydende’ – del af befolkningens kamp imod det ‘det elitære korrumperede netværk’, der styrer i Washington – det han kalder ‘The Swamp’.

Trump har svoret at få ryddet op’ i ‘korruptionen med Lobbyister, der ‘betaler sig til indflydelse hos politikerne – for at pleje sær-interesser.
——————————————————

Umiddelbart ville man jo have sagt, at at Donald Trumps ‘ærlige tilgang’ til politik – og at få ryddet op i den ‘elitære establishments korruption’ måtte være sød musik for de røde – venstreorienterede stats-støttede MSM medier og politikere, men sådan er det ‘ikke’ når det kommer til virkeligheden.

Sandheden er at Donald Trump – for første gang virkelig har udstillet CNN – MSNBC – ABC – i USA for det de er’ – dybt politiserende netværk, der er ‘viklet totalt ind i ‘korruption og smørrelse’, fra lobbyister og politiske interesser.

Og Danmark er måske det mest ’syge land’ – uden for USA – med specielt de 2 fjolser Steinmetz og Tandholdt – der bruger timer på at opfinde ‘regulært syg nonsens’ om den nye amerikanske præsident’ – nonsens’ som de så står og hælder ud over den danske befolkning en gang om ugen.

Disse TV2 reportager er så ‘totalt afsporede og syge i deres konklusioner’ at det kun kan foregå – i et lille dumt selv-tilstrækkeligt land som Danmark. Steinmetz og Tandholdt har stadigt’ intet fattet overhovedet af hvad der sker i USA. Hvordan nogen ansvarlig redaktion kan ligge ryg til det totale Crap de sender hjem – det er ganske enkelt ufatteligt.
—————————————————-

Trump har allerede flyttet USA mere’ i positiv retning på alle parametre på 100 dage end Obama gjorde på 8 år. Obama ødelagde amerikansk økonomi og udenrigspolitik – konsekvent – med sin ‘dovne’ røde dagsorden.

Trump rykker USA i et tempo som aldrig er set tidligere – men de røde forlorne ‘establishment MSM medier’ er ude af stand til at rapportere det – fordi at de forlængst er ophørt med at være journalister, men idag er en del af det ‘politiske establishment’ som pr. definition hader Trump – fordi at han ’som sagt i indledningen’ er den første der tager kampen – ‘frontalt’ – imod de tidligere så magtfulde MSM medier.