Donald Trump er håbet og fremtiden – 2

Er i 2016 mere og mere overbevist om at DT er 'det bedste bud' - på en bedre fremtid for 'hele planeten - som verden har set de seneste 40- 50 år. De elitære røde på venstrefløjen' - og Establishment 'i det hele taget' - er langt fra enige !

Jeg mangler stadigt hvad at høre fra kritikere af Donald Trump, hvad det er der tilsiger at en korrupt fuldtids levebrødspolitiker som Clinton’, skulle være ‘dygtigere’ til at forstå verden – end en Donald Trump, der har firmaer rundt i hele verden, med tusinder af ansatte fordelt på alle racer og nationaliteter.
————————

Personligt er jeg tæt på 100% enig i Trumps analyser og retning for fremtiden:
—————————————-

1. Vesten og i særdeleshed USAs udenrigspolitik har siden 2nd verdenskrig været en katastrofe.

2. Nato er ‘Obsolete’ (forældet).  Vedens største militærmagt (9 gange Sovjetunionen) sidder bare på hænderne medens Europa og USA løbes over ende af horder af velfærdsmigranter.

3. Donald Trump – ønsker at stoppe al ILLEGAL indvandring i USA (built a wall – opsætte et hegn som nu en lang række lande i det østlige EU er  i fuld gang med). Og lige så vigtigt, vil en 100% tæt grænse mod Mexico stoppe, størstedelen af stoffer, som er et tiltagende stort enormt problem i USAs mange storbyer.

4. Nato skal moderniseres til at ‘håndtere terror’ og stoppe ILLEGAL indvandring, og de enkelte medlemmer skal betale deres procentvise bidrag for at være en del af den indbyrdes forsikringsordning (paragraf 5).

5. Og endeligt ønsker Donald Trump – de dygtigste forretningsfolk (trading) tilknyttet administrationen – for at sikre at USA ikke bliver snydt (som det f.eks. sket i Iran atom-aftalen).

Og hvor dybt råddenskaben går i USAs nuværende politiske administration + ses senest af de skumle underaftaler (lugter af ‘Clinton Foudation – style’) – hvor 400 millioner $ i kontanter – sendes afsted til betaling til gidseltagere for at frigive 10 gidsler.

Pressen og medierne får fat i historien, men som alle historier der ‘støtter Trump’ – så dør den lynhurtigt i medierne ‘So Dishonest’ – som er tilbage og diskurtere DTs retorik i ueneligheder.

http://www.foxnews.com/politics/2016/08/03/lawmakers-ransom-to-iran-put-americans-at-ri />