Dershowitz: ‘Deafening Silence of ACLU’ After Raid on Trump Lawyer ‘Really Appalling’

Alan Dershowitz reacted to a federal raid on the office of President Donald Trump's personal attorney, Michael Cohen.

Tryk på billede for video-link !

Deep State bruger alle ‘beskidte’ midler for at ødelægge (provokere) Donald Trump – og timingen lige nu handler det ligeså meget om at ‘presse Trump til at overreagere i forhold til Syrien – 6000 km fra USA.

Deep State – Demokraterne – Fake News – MSM Media – CNN – MSNBC  – ABC – har rottet sig sammen – for at aflede Præsidenten fra sin vindersag’ omkring at sikre grænsen mod Mexico og stramme seriøst op på emigrations reglerne.

Som det kan høres på Dershowitz – så er Mueller ‘en skrubelløs og farlig mand for’ alle han har været i nærheden af (har fået dømt en lang række personer – som efterfølgende blev frikendt).

Mueller og hans team er ‘Kyniske pengegriske Rotter’ – fra den værste skuffe i  – for ingen steder i verden har jurister og advokater mere magt end i USA .

Så selv om hele Mueller undersøgelsen alene ‘er et Karl Smart Juridisk Stunt af Deep State’ (uden andet formål end at underminere Præsidenten) – så kan den slags ‘som det ses’ – køre i Årevis i USA’s endeløse juridiske jungle.  Det er forkasteligt og dybt nedbrydende for tilliden til Demokratiet i befolkningen.