Delingpole: ‘Climate Change: The Facts’ Was the BBC’s Biggest Lie Ever

Tryk på billede for artikel !

BBC har begået – ‘endnu en Klima Løgne-Udsendelse – af historiske dimensioner.  Fuldstændig manipuleret løgn fra først til sidst.

Som altid er Europa forrest når det gælder ‘Løgn og Propaganda’ der er ment til at indoktrinere/hjernevaske befolkningerne.

Det er ikke tilfældigt at 2 verdenskrige er startet i Europa og at Holocaust (den planlagte udryddelse af et folk/jøderne – opildnet at Goebbels Propaganda maskine) – skete i Europa.

Så sent som i 1995 – så vi Europæiske folkeslag ‘slagte hinanden på det grusomste på Balkan – med mennesker og koncentrationslejre der gav mindelser om Tyskland under 2nd’ verdenskrig.

Ingen tvivl om at mange Europæere opfatter sig selv som de mest civiliserede og logisk tænkende individer på denne planet – men den historiske sandhed viser det stik modsatte. Mennesker i Europa er de ‘nemmeste at indoktrinere/hjernevaske noget sted i verden.
————————————————————

En væsentlig grund til at pege på Delingpole’s artikel er’ at BBC udsendesen med statsgaranti – vil ende med at blive sendt på alle de øvrige røde venstreorienterede stats-kanaler rundt i Europa – som DR og TV2 i danmark.

Vigtigt at få ‘Sandheden’ frem om den ‘vanvittigt manilulerende udsendelse’ – (følelses-porno, – sovset ind i sentimental musik og rørende ‘løgne historier’) – underbygget bl.a af en række af de samme mennesker – som blev udstillet af ClimateGate 1 og 2 – som ‘korrupte og løgnagtige’ – hele vejen i kampen for at manipulere befolkningerne til at tro på “Global Opvarmning” – det der siden er blevet til “Klima Forandringer” – da den globale opvarmning udeblev.