Deep State forsøger sammen med Demokraterne at ‘lokke Trump i krig’ i Syrien !

Tryk på billede for at se artikel !

Kynismen i den tidligere administration (efter korrupte Obama og ditto. Bill Clinton) – kender ingen grænser.
————————–
De magtsyge mennesker i Deep State er sammen med Demokraterne og røde Fake News media – parat til at sælge deres sjæl – for at slippe af med Donald Trump – og genvinde magten.

Og det er præcis det Deep State er igang med lige nu – hvor at de provokerer Donald Trump ‘helt bevidst’ (med at angribe hans personlige rådgiver) – for derved at lokke ham til at ‘overreagere’ på det ‘efter al sandsynlighed ‘fingerede (Fake) Assad kemiske angreb i Syrien.
————————–

Metoden er blevet brugt igen’ og igen’ i krigs-historien’  – store magtfulde nationer lokkes til ‘at angribe’ – ved at skjult – ‘begå grusomme forbrydelser mod ‘egne borgere og specielt små børn’ – og sørge for at ‘det bliver set og udbredt’ over ‘Hele Verden’ !

USA blev så sent som i den Baltiske krig ‘lokket til at bomme Serberne’ af en fuldstændig identisk manøvre – hvor at oprørere fra Kosovo slagtede et stort antal ‘egne’ for at lokke Nato og USA til at reagere.

Og når ‘bedraget så afsløres – årtier senere – så er det for sent at ‘ændre på virkeligheden’ !
——————————-

Donald Trump bør fokusere på USA og grænsen med Mexico. Gør han det  – vil han med stor sandsynlighed vinde midtvejsvalget i efteråret 2018.

Demokraterne ved – at Trump har en vindersag med at stoppe den ulovlige indvandring og stramme op på emigrations reglerne.

Præcis derfor at selv MSNBC – CNN – ABC – skubber på for at ‘lokke’ Trump ud i en udsigtsløs krig i Mellemøsten – for BAGEFTER  at kunne bebrejde Præsidenten for at svigte sine løfter til befolkningen.

Og FBI angrebet er tydeligvis ‘timet til at lokke Trump til at’ reagere overilet i Mellemøsten.