CHARLOTTESVILLE

Her en seriøs og sandfærdig analyse af begivenhederne i Charlottesville - som tydeligt var 'et setup' for at Svine Trump - fra de venstreorienterede MSM medier !

Tryk på billede for at se video-link !

Moloneux er ‘uden at fornærme nogen’ – den diamentrale modsætning af Donald Trump – i sit visuelle udtryk.

Han taler roligt og velovervejet ‘altid’ – er tydeligt elitært uddannet – og meget velformuleret og med grundig research af facts før han laver sine videoer 🙂
————————–

Det fantastiske her er så – at Stefan Moloneus lige nu og her (i august 2017) – helt afgjort er en af Donald Trumps vigtigste støtter – ‘Netop Fordi at han er intellektuel – og med flere flotte elitære uddannelser på CV’et.

CNN – MSNBC  – ABC (alle de store venstreorienterede MSM medier som ‘modarbejder/sviner’ Trump ‘fulltime’) – har det svært med Moloneux – fordi hans research er langt mere grundig end de selvoptagne’ – selvhøjtidelige’ – alt for højtlønnede journalister på de store røde medier.

Moloneux argumenterer for at ‘debatten’ (ikke de venstreorienteredes planlagte medie-rettede voldsshow som i Charlottesville) – historisk set er den eneste vej frem – for et ‘in spe’ Civiliseret Samfund !