Bjorn Lomborg: Trump was right to leave Paris climate deal

President of the Copenhagen Consensus Center explains the realities of fighting climate change

Tryk på billede for video-link !

Den seneste Europa Valgkamp er et absolut lavpunkt i intelligens hos ansvarlige politikere – der som ‘ekko propaganda maskiner’ – har talt i en uendelighed om dette ‘Non Problem’ !

FN’s store svindelnummer – CO2 pengemaskinen – bliver promoveret af 90% af den vestlige verdens store MSM medier – og samtidig bliver ‘budskabet’ om Klima Truslen forkyndt ‘vedvarende’ på skoler og universiteter.  Og frem for at gennemskue det enorme ‘Klima Propaganda’ maskineri – så løber 90% af politikere bare ‘helt ukritisk’ bagefter.
——————————

Sammenholdt med ‘det totale fordummende idioti (Verdens hidtil største bedrag – noget der får den danske milliard skattesag med retur moms til at ligne småpenge) – her er det opløftende at se en ‘mand med ‘hjerne og omtanke’ vurdere – det totale Vanvid som Paris Aftalen er udtryk for.

Bjørn Lomborg ‘sørger for at optræde diplomatisk’ – men siger jo samtidig tydeligt imellem linierne – ‘At der ER’ tale om det glade Vanvid – at bruge uendeligt mange penge på dette nonsens.

Lomborg – der er økonom og en meget dygtig beregner – går videre og siger at ‘de enorme beløb der tales om i Paris Aftalen’ vil kunne løse alle verdens ‘Virkelige Problemer’ – hvis de blev anvendt rigtigt.

Fandtes der i den Vestlige verden  – ‘Ærlige Politikere – som ikke løber efter Stemninger – så ville de lytte til en mand som Bjørn Lomborg !
——————————————-

Herunder Bjørn Lomborgs PragerU video om Paris aftalen:

Bjørns video om Elbiler er faktisk den mest sete af hans PragerU oplysende information:

Og herunder oversigt over Lomborgs samlede video’er på PragerU:

Oversigt over Lomborgs samlede video’er på PragerU