Big Zucker is watching you: Facebook has realised Orwell’s dystopian vision

Niall Ferguson says Facebook tracks our data, our smartphones track our movements, and Mark Zuckerberg has become filthy rich from that information

Tryk på billede for artikel !

De andre store sociale medier er såmænd ikke meget bedre – ‘Google’ er måske faktisk værre – i det den gemmer dine søgninger ‘uden du ved det’  – og alle har set beviset – hvis du har kigget på ‘fiskeudstyr’ så bombarderes du med annoncer om det du søgte efter.

Men der ‘er en udvikling’ der er langt farligere end ‘ de fleste måske tænker over’.   Disse verdensomspændende værktøjer kan bruges til ‘skjult hjernevask’ og indoktrinering.

Og udviklingen ses tydeligst i USA – hvor at Youtube (Google) og Facebook og Twitter – allerede nu bedriver ‘Udtalt Censur’ over for den siddende konservative Præsident Trump – og hans støtter på medierne.

Det foregår på alskens smarte metoder – der er svære’, for ikke at sige umulige’,  at bevise – f.eks. ved at ændre på søgekriterierne, hvilke svar du får, – hvis du søger på konservative emner – hvor at røde venstreorienterede (liberal) – og globalistiske emner og tanker de modsat fremhæves på alle tænkelige måder.

Det er begyndende tankepoliti – dybt forkasteligt. Det er foregået i årtier på undervisningssteder (skoler og universiteter). Den magt de nye sociale medier har fået – giver helt nye muligheder for ‘at udbrede’ indoktrineringen af specielt børn og unge.

Og det foregår overalt i “Den Frie Vestlige verden” – uden at nogen rigtig bemærker det – fordi at det sker gradvist.