Hawkfish CEO Josh Mendelsohn – in reality explains how the Fraud was planned in advance (they had to use the ‘Days After’ to find the Fake Ballads)

Tryk på billed for video-link !

Her er vi ved hjertet af – hvordan Bloomberg og Sorrows – har/havde skruet en model sammen – som de først afprøvede i Midtvejsvalget 2018 i Florida – og siden i 2020  valget – kørte ‘all in’ i 6 – 7 sving stater.
————————————————–

Metoden går i alt sin enkelthed ud på at ‘du bevidst forlænger valget’ – med den ‘syge forklaring’ – at det tager længere tid at tælle brevstemmer.

På det her tidspunkt (i virkelighedens verden kl 12 midnat på dagen for afstemning den 3. November 2020 – der ved de her – ‘forræderiske udspekulerede djævle’ præcis hvor mange stemmer ‘de skal fremskaffe/producere’ for at vinde over Donald Trump – og det gør de så – på de mest beskidte og dybt korrupte/kriminelle facon – som beskrevet af Rudi Giuliani – for et par dage siden.
—————————————————–

Alle tænkende Amerikanere er klar over at Donald Trump – i virkelighedens verden – vandt valget STØRRE end i 2016.

Men Bloombergs og Soros milliarder har betalt for en ‘systematiseret Svindel Maskine’ der producerede de manglende stemmer i Sving staterne – der ‘på den mest forbryderiske måde i USA’s politiske historie – stjal præsidentposten fra Republikanerne i et valg de Reelt vandt Stort.

Det uhyggelige er antallet af mennesker involveret – og at meget af Valgsvindelen er foregået fuldstændig åbenlyst – men fordi at Demokraterne har ændret valglovene (forberedt valg svindelen) i de afgørende Svingstater mere end 200 steder – og har dybt korrupte Dommerne i de stater i lommen’ – så er der reelt intet Donald Trump og Republikanerne kan gøre – for at stoppe den mest uhyrlige  Valgsvindel i USA’s historie.

Forbryderne Vinder’ og får indsat en FN og Kina kontrolleret Nikke Dukke af en dybt korrupt præsident.

USA er efter valget i 2020 – reelt et Liberalt (dybt venstreorienteret) Ditatur  – (finansieret af Bloomberg og Soros)  – helt på linie med Putins Rusland.