Bill Gates advarer Europa: Få stoppet den katastrofale tilstrømning af illegale migranter !

Tryk på billede for at se artikel !

Det som Bill Gates siger er ‘logik for dværghøns’ – for +90% af befolkningerne – men ‘alt for højtlønnede ansvarlige bureaukrater i  EU – diskuterer’ og diskuterer’ i uendelighed – istedet for at HANDLE.

Hvor svært kan det være ‘at stoppe’ civile gummiflåder og – sejle dem tilbage til den havn de sejlede ud fra ‘KONSEKVENT’ – strømmen af Migranter ville stoppe øjeblikkeligt.

ER det nødvendigt at sætte Nato ind ved grænserne – og patruljere på Middelhavet – indtil det rygtes både i Afrika og Asien ‘at festen er forbi’  – der kommer IKKE FLERE ILLEGALE MIGRANTER IND I EU – og de enkelte’ der snyder sig igennem’ – bliver sendt tilbage øjeblikkeligt – og ‘har de glemt hvem de er’ og hvor de kommer fra’ – så sendes de i ‘opsamlingslejre’ I AFRIKA – og I ASIEN – kun på kost og logi’ – indtil de kommer i tanke om det.

Alle de lande i EU der oversvømmes af illegale migranter – betaler i dyre domme for at være medlem af NATO – det er på tide at alliancen kommer ‘op af hullerne’ og gør gavn – i forhold til den største trussel imod det samlede Europa (og i særdeleshed EU fællesskabet) siden 2nd verdenkrig.

Det koster gennemsnitligt over 4 millioner pr. ikke vestlig indvandrer – samtidigt med at det skaber en enorm utryghed – og stigende kriminalitet ‘overalt hvor de illegale grupper samler sig i Gettoer. Bare kig til Sverige – hvor galt det kan gå.

Norsk rapport – om prisen for ikke vestlig indvandring: Samfunnsøkonomisk analyse Rapport nr. 32-2016