What does President Trump’s border wall fight mean to ‘Angel Families’?

AVIAC founder Sabine Durden on what Trump's fight for the wall means to the families of those killed by illegal immigrants.

Tryk på billede for video-link !

Få her et indtryk af størrelsen af problemerne, der følger af den lange grænse USA har mod Mexico.  Og de tal der præsenteres her ‘er kun dem det lykkes at ‘stoppe idag’ af grænsepolitiet ICE. Det siger intet om hvor mange illegale der ‘slipper igennem’ den lange ‘vidtåbne’ grænse som det er idag. Tal fra den sidste periode under Obama anslog at de professionelle menneskesmuglere sendte imellem 45.000 – og 55.000 illegale mennesker over USA’s sydlige grænse om måneden.

Det tal er lavere idag under Trump – men kun med en fysisk barriere (populært kaldet The Wall) – vil det være muligt at stoppe den illegale indvandring permanet – derfor slagsmålet ‘lige nu’.

De 5 milliarder $ – som Trump kræver er  småpenge i det Amerikanske statsbudget – så der er alene tale om en Politisk Kamp – som handler om 2020 valget – hvor at de venstreorienterede Demokraterne – (the Liberals) – allerede nu frygter at Donald Trump vil vinde stort – så han må ikke få den sejr det vil være for ham’ at kunne overholde et af sine vigtigste valgløfter – ‘At en gang for alle ‘at få lukket grænsen effektivt’ mod syd’ !