Watters Words: Everyone is to blame for Charlottesville

Jesse Watters breaks down the blame for Charlottesville on 'Watters World'

Tryk på billede for at se Video-link

De uhyggelige begivenheder i Charlottesville – ligger i direkte forlængelse af ‘de voldelige demonstrationer på universiteter’ efter valget i november 2016.

Det er det som O’ Reilly kalder den venstreorienterede (rød – grønne) Zombie Generation – der er indoktrineret helt fra små børn i skoler- på gymnasier og universiteter af  Rød – Grønne Globalistiske Lærere og Professorer.  De nye generationer er derfor hjernevaskede Zombier – ude af stand til at forholde sig til ‘Virkeligheden’ – med selvstændige tanker og vurderinger.

Heldigt for de Fascistiske Venstreorienterede (dem fra universitets protesterne) så var der en flok hvide bøller – der optrådte også i Charlottesville – hvad der svarer til hjernedøde holligans/slagsbrødre på fodboldstadions – typer der ikke ved hvad ordet ‘politik’ betyder.

White Supremacy -(en ‘lille’ paronoid gruppe af hvide) havde lovligt anmeldt en demonstration (grupper af regulære volds-fixcerede bøller (Neo Fascists lugter slagsmål)  – og det var præcist den anledning de Fascistiske venstreorienterede (financeret af de Rød – Grønne Globalister – George Soros m.v) havde brug for – til at ‘Genstarte anti Trump demonstrationerne.

De hvide extremistiske  hvide (idiotiske) grupper blev lokket i en fælde/et nøje planlagt baghold – og  det var med til at sløre – at det som altid var de venstreorienterede Fascistiske grupper – der var den egentlige årsag til urolighederne – jævnfør den nye  bog om fænomenet som omtales herunder:

THE BIG LIE: EXPOSING THE NAZI ROOTS OF THE AMERICAN LEFT