Watch live: Trump hosts rally during impeachment vote

Tryk på billed for video-link !

Helt fra starten da Donald Trump meldte sig ind poå den politiske scene i 2015 – så var det ord som mennesker der virkelig kendte ham – bl.a. hans børn . at han er det man i USA kalder – A ‘Doer’.

På dansk vil man oversættet det til ‘En mand der handler’ – frem for bare at tale !
————————————-

Og for fanden hvor er det bare befriende at se Præsidenten til et af sine mange Ralli’s ude i landet – hygge sig med et stort optimistisk og glad publikum – efter at have set Pelosi (et studie i implateret plastic og botox) – stå og ‘hælde vand ud af ørerne’ – omkring Demokraterne lallende skøre Impeachment Show.

Demokraterne i USA – (svarende til de røde venstreorienterede mange partier i danmark) – er stadig ikke kommet sig over schocket – at en Patriotisk forretnings-mand kørte fuldstændig hen over dem i 2016 – på trods af at de brugte de mest korrupte og beskidte metoder nogen sinde i amerikansk historie – for at stoppe ham.

At se Donald Trump ude blandt folket – på vælger Rallie herover – viser i hvor høj grad han ‘Connect’er med den almindelige Amerikaner’ – noget som den nuværende Demokratiske ledelse aldrig nogensinde kommer til at forstå.