TV2s Trump-hader nr.1 – går igen’ fuldstændig i selvsving – dybt unyanceret og uden hold i virkeligheden – som vanligt.

MSM medierne i dybt røde venstreorienterede New York (homobyen over dem alle - hvor Steinmetz 'ikke overraskende' holder til) - forsøger nok engang at 'koge suppe' - på en 'non historie' !

Trump-hadereren over den alle ‘Steinmetz’  fra den røde liberale højborg ‘homobyen’ – New York – (alle homoer hader Trump) – er igen på banen – med en af sine ‘syge fantasier’ omkring den nye præsident.

Steinmetz er indbegrebet at det ‘sygelige had’ som røde venstreorienterede har til Donald Trump.

Som vi har set det ofte tidligere under demonstrationer  – også i Danmark – så er de røde venstreorienterede – langt mere agressive og voldelige end andre samfunds-grupper.

F.eks. var den store historie igår i  USA – for en gang skyld ikke ‘endnu en Fake historie om Trump,  men historien om mordet, som på tidligere DNC medarbejder – Seth Rich, som det nu viser sig ‘med stor sikkerhed ER KILDEN (wistlebloveren), der sendte Podestras emails til WikeLeaks. Han bliver efterfølgende skudt ned på åben gade i et pænt kvarter i New York, intet er stjålet fra ham. Politiet (i lommen på DNC) opfinder efterfølgende en historie om rovmord, men Assange har gentagne gange antydet at Seth Rich ‘var kilden’ – IKKE RUSSERNE – og har faktisk udlovet en dusør på 20.000 $ til vidner eller andre som kan få opklaret mordsagen.

Sjovt nok hører man ikk Steinmetz omtale – denne historie – på TV2 News – med store overskrifter. Når de røde venstreorienterede er under anklage, så er den gode udsendte “journalist” pludselig både ‘døv og blind’.
———————————–

Donald Trump har ‘måske’ forsøgt at få en vigtig medarbejder godkendt – so what !

Demokraterne har spillet svinsk hele vejen – og har alene forsøgt (gør de stadig) at ‘forsinke/bremse’ Donald Trump – hvor de kunne. Og i tilfældet Flynn – var der tale om en vigtig medarbejder – som Trump havde brug for’ for at komme igang’ – så selvfølgelig presser han da på for at ‘få ham godkendt, som med alle øvrige nøgle personer, som Shumer og DNC – i ren cikane – gjorde alt for at forsinke via endeløse høringer.

Det er en ‘non historie’ – som Steinmets og hele det ‘røde venstreorienterede establishment i den vestlige verden ‘savler over’ – i en af de endeløse artikler og reportager – der mest af alt beviser at ‘ALT STOF’ om Donald Trump – forbedrer oplag på aviser og seertal på MSM medier.