Tucker: Roger Stone’s real crime was ‘flamboyance’

Jan. 28, 2019 - 7:39 - Roger Stone charged with false statements, obstruction, and witness tampering; what do those have to do with collusion?

Tryk på billede for video-klip !

Tucker beskriver perfekt – hvad pilrådne – korrupte afsatte FBI direktør Comey juridiske Svinestreg faktisk ER’:

Muellers hold af blod-advokater (der uden undtagelse var erklærede Clinton støtter i valgkampen) –  er et stykke Diktatorisk Propaganda værktøj – at samligne med Ergodans hemmelige efterretnings politi i Tyrkiet – eller Putins ditto i Rusland.

Mueller er ikke ansvarlig for nogen’ – han kan forfølge/true økonomisk ruinere hvem det passer ham – og han ‘Gør det Igen’ og Igen’.

Mueller er ‘The Washington Swamp’s hævn over Donald Trump.

Præsidenten har fuldstændig ret nok han siger at der er tale om en heksejagt (A witch-hunt) alene med det formål at skade/nedbryde en folkevalgt Præsident.  Så meget for “de demokratiske værdier” – i guds eget land.

Mueller sender hvad der svarer til jægerkorpset (Swat Team) ud for at hente en 66 år gammel mand – som selv havde sagt flere gange offentligt – at de kunne bare ringe så ville han møde op.  Noget forbandet svineri – og CNN er medspiller/medløber/aktør for Mueller hele vejen.

Og Muellers egen TV kanal – bakkes op af vores egen “journalistiske højborg” – som stadigt ikke har brugt bare 10 minutter af deres vel efterhånden op imod 100 timers sendetid ‘isoleret om Donald Trump’ – på den dybe korruption i toppen af FBI og DOJ – og hos DNC og Hillary.

TV2 løber som de fleste andre af de Globalistiske EU statsbetalte TV kanaler direkte bagefter CNN.

Der er tale om rendyrket propaganda som intet har med oplysende journalistik at gøre.  Det handler for alle de store venstreorienterede MSM medier om at nedgøre og svine Trump – på alle tænkelige måder. Mere end 90% negativ dækning er der målt på en række af de største MSM i USA.  Og TV2 og DR – vil sammen med f.eks. BBC – helt sikkert ligge i 90’erne også – i deres “balancerede” dækning af den Republikanske folkevalgte Præsident i USA.