Tucker: Media silent on the lies they spread

American people were lied to about Carter Page and dirty dossier

Tryk på billed for video-link !

Tucker tager fat på de store MSM mediers – CNN – MSNBC – ABC – New York Times m.fl. – negative omtale af alt der vedrører Donald Trump.

Det nu er bevist at Trump – havde ret hele vejen når han gentagne gange sagde at ‘The Washington Swamp’ (Deep State) – var ‘Rigged against him’ – var dybt korrupt i forsøget på at stoppe ham som Præsident for USA.
——————————————-

Men sandheden kan CNN og MSNBC – ikke bruge ’til noget’ – i deres vedvarende liberale (venstreorienterede) “Nyheds Historier” – så der kommer ingen korrektioner herfra’ på alle deres Løgne (Fake News).

Så meget for gamle journalistiske idealer – når røde journalister arbejder.  Og det er måske værd lige her at gøre opmærksom på – at alle konservative (Republikanske) præsidenter er blevet ‘svinet’ at pressen i USA.  Regan – Bush’erne blev også nedgjort af the Liberals (de røde) ved hver en lejlighed. George Bush – blev f.eks. fremstillet som dum/uintelligent af store dele af pressen.
——————————————–

Det nye med Donald Trump er at ‘har taget kampen op’ med Fake News pressen’ – og slår igen ved enhver lejlighed – ikke mindst på de store vælger rallies – og på twitter. Det har pressen i USA aldrig prøvet før – og derfor er de så gået om muligt endnu mere i ‘hade mode’ over for Trump – end tidligere amerikanske præsidenter. Opgørelser viser at CNN – MSNBC og ABC ligger på +90% negativ dækning af Donald Trump.