Tucker: Future of our country is at stake in Georgia Senate runoffs

Tryk på billed for video-link ! (twitter link)

Tucker tager fat på ‘hvorfor’ Demokraterne ender med ‘et hul i jorden’ – som Joe Biden som præsident kandidat – og nu som ‘mulig’ Præsident Attrap’ i Det Hvide Hus.
———————————————-
Det er som alt andet – når det handler om Demokraterne – Råddenskab og Korruption hele vejen igennem.  DNC og Demokraterne – der kæmpede i den Amerikanske borgerkrig ‘For at Beholde deres slaver – Bevare slaveriet’ – er i fuld gang med at indføre hvad der Reelt er et korrupt diktatur i USA.

Globalisterne i Big Tech – Google – Facebook – twitter – har sammen med deres allierede i MSM Medierne – CNN – MSNBC – ABC – NBC – i hele Trump perioden kørt 100 propaganda (Fake News – undertrykkelse af alt positivt) om præsidenten.

På godt Jysk – befolkningen bliver ‘fyldt med løgn (propaganda) fra morgen til aften 24/7 – om Donald Trump. Og det er foregået uden ophør – fra han meddelte han stillede op tilbage i 2015.

Hverken det Russiske eller Kinesiske  regime kunne have gjort det mere gennemført – når vitaler  ‘vægten og det ubønhørlige svineri’ – som den vedvarende Propaganda udsætter ofrene for.