Tucker: Dems used the power of Big Tech to win presidential election

'Tucker Carlson Tonight' host accuses the mainstream media of colluding with Democrats in the 2020 election

Tryk på billed for video-link ! (twitter-link)

Tucker tager fat på det helt overordnede ‘Komplot imod Præsident Trump’.

Der er svindlet så utroligt mange steder – retsvæsenet/dommerne er involveret i de demokratisk kontrollerede sving stater. Det ville tage dage at gennemgå ‘alle de kræfter’ der har arbejdet (med dybt udemokratiske – beskidte metoder) for at få fjernet Trump.
—————————————–

FN’s – Klima-dagsorden (med at bruge CO2 til at kontrollere Verden – og sikre ‘sig selv’ et liv i luksus) – står allerøverst i rækken af ‘den lange række af Globalistiske interresser der er/var forenet i ønsket om at få fjernet Trump.

Kineserne åbnede ‘en ny flanke – med stor hjælp IGEN fra FN’s dybt korrupte WHO – der var ansvarlige for at Verden IKKE BLEV ADVARET om Covid – alt sammen for at dække over vennerne i Kina.
——————————————

BIG TECH – samler alle trådene ‘for de sammensvorne imod Trump og Republikanerne i USA – og sørger for via CENSUR  (tiltagende i hele Trump perioden) at hjælpe vennerne i FN og de venstreorienterede Liberale Demokrater – alle de steder hvor det er/var muligt.

Så når Tucker siger – at BIG TECH  – Google – Facebook – twitter – er de VIRKELIGE sejrherrer her – som via deres omfattende  Censur i forhold til Biden familiens lange række af korruptions sager – og at det i sidste ende (sammen med den direkte svindel med stemme sedler)  – er det der afgør ‘at det lykkes at få fjernet Trump’.

USA er reelt et Liberalt DNC styret diktatur – der ved hjælp at Propagandamaskinen – Google – Facebook – twitter – har snydt den Amerikanske befolkning fra at genvælge den ægte Patriot der blev valgt med stort flertal i 2016 – og igen ‘endnu større’  i 2020.

Men i 2020 – blev sejren så stjålet af et dybt korrumperet kynisk panel bestående af Bloomberg – Soros – støttet af BIG TECH og MSM medier + den organiserede svindel med millioner af falske Biden stemmer (fjerne Trump stemmer) i de afgørende sving stater.