Tucker: CNN gloats over Trump’s old taxes

New York Times reveals President Trump's businesses lost money; media goes into a frenzy

Tryk på billede for video-link !

CNN har simpelthen reduceret sig selv til  noget – der opfører sig som Aber hver gang de hører ‘hvad de opfatter som negativt omkring præsident Donald Trump.
——————————-

Der er en lang række grunde til at CNN’s reaktion her  i den garad afslører hvor afsporet stationens ansatte er’ – når det kommer til Donald Trump.

  • Historien om at Donald Trump  – havde haft store problemer økonomisk i en årrække – blev præsenteret ‘forfra og bagfra i en lang række udsendelser (mange særdeles farvede og negativt kritiske) op til valget i 2016.
  • En simpel googlesøgning viser masser af Links til Trumps problemer dengang – intet er skjult eller ‘svært at finde detaljeret beskrevet’.

CNN afslører med det skaberi de her udstiller for åbne kameraer – en total mangel på reel indsigt – i selv den nære historie omkring en siddende præsident.

Når man oplever en “nyhedsvært” sidde og opføre sig som en tiårig skadefro dreng – over hvad han opfatter som ‘noget der kan skade Præsidenten – så er det i sig selv ‘for lavt – og pinligt/latterligt.

Når man i samme sekvens kan konstatere at manden helt tydeligt ‘intet’ kender til Præsidentens historie – så kommer det til at virke som en ren ‘børnehave reaktion’.

Har læst at CNN forventes at skulle afskedige 3300 medarbejdere på grund af ‘voldsomt’ faldende seertal – og det er ikke spor overraskende – når man ser et CNN indslag – som det Tucker henviser til her.