Hvor skal man næsten begynde ? Historien her er så omfattende’ og forandrende’ for denne verden – at det er svært at fatte.

Det er svært at fatte, og det var umuligt’ at forudsige, at en kendt amerikansk forretningsmand – ville blive den person’ der endegyldigt stoppede de forlorne elitære politiske systemer (halv-korrumperede netværk) i Vesten.
____________________________

Men det er bare at lytte på DRs analyser – eller endnu værre TV2s to dumrianer af reportere – Steinmetz og Tandholt – der rejser rundt i en bus i USA ‘endnu’ – her 5 måneder efter at valget er overstået.

Idiotiet – tåbelighederne – kvababbelsen – hos MSM (main stream medier) i hele den vestlige verden – er uden sidestykke. De “kloge reportere” – “USA eksperter” har stået i kø’ for at forklare den ‘almindelige befolkning’ – hvorfor Donald Trump er ‘utilregnelig og alt andet negativt og nedgørende’ – de kan sige om manden !

Stort set hele ‘establishment’ i den vestlige verden – (de gode fastlønnede mediefolk og levebrøds-politikere – typisk mennesker, der aldrig har haft et ‘rigtigt produktivt’ arbejde) – hader Trump, fordi at han ’som den første’ har udstillet deres forlorne’ moral og levevis.

På den ene side spiller/foregiver MSM – f.eks DR – og TV2 – at være røde venstreorienterede’, der bekymrer sig om de svage – og migranter – indvandere. Samtidigt har disse organisationer ‘de mest højtlønnede chefer overhovedet i den offentlige/halv offentlige sektor i Danmark’ – og INGEN AF DEM lever i nærheden af ‘flygtninge-centre eller 200 meter høje støjende/lys-forstyrende totalt dominerende grimme vindmøller.
—————————————————-

Fordi Trump har taget kampen HEAD ON med med de store røde venstreorienterede (liberal) – MSM medier i USA – er han endt som ’selve symbolet på’ den arbejdende’- ydende’ – del af befolkningens kamp imod det ‘det elitære korrumperede netværk’, der styrer i Washington – det han kalder ‘The Swamp’.

Trump har svoret at få ryddet op’ i ‘korruptionen med Lobbyister, der ‘betaler sig til indflydelse hos politikerne – for at pleje sær-interesser.
——————————————————

Umiddelbart ville man jo have sagt, at at Donald Trumps ‘ærlige tilgang’ til politik – og at få ryddet op i den ‘elitære establishments korruption’ måtte være sød musik for de røde – venstreorienterede stats-støttede MSM medier og politikere, men sådan er det ‘ikke’ når det kommer til virkeligheden.

Sandheden er at Donald Trump – for første gang virkelig har udstillet CNN – MSNBC – ABC – i USA for det de er’ – dybt politiserende netværk, der er ‘viklet totalt ind i ‘korruption og smørrelse’, fra lobbyister og politiske interesser.

Og Danmark er måske det mest ’syge land’ – uden for USA – med specielt de 2 fjolser Steinmetz og Tandholdt – der bruger timer på at opfinde ‘regulært syg nonsens’ om den nye amerikanske præsident’ – nonsens’ som de så står og hælder ud over den danske befolkning en gang om ugen.

Disse TV2 reportager er så ‘totalt afsporede og syge i deres konklusioner’ at det kun kan foregå – i et lille dumt selv-tilstrækkeligt land som Danmark. Steinmetz og Tandholdt har stadigt’ intet fattet overhovedet af hvad der sker i USA. Hvordan nogen ansvarlig redaktion kan ligge ryg til det totale Crap de sender hjem – det er ganske enkelt ufatteligt.
—————————————————-

Trump har allerede flyttet USA mere’ i positiv retning på alle parametre på 100 dage end Obama gjorde på 8 år. Obama ødelagde amerikansk økonomi og udenrigspolitik – konsekvent – med sin ‘dovne’ røde dagsorden.

Trump rykker USA i et tempo som aldrig er set tidligere – men de røde forlorne ‘establishment MSM medier’ er ude af stand til at rapportere det – fordi at de forlængst er ophørt med at være journalister, men idag er en del af det ‘politiske establishment’ som pr. definition hader Trump – fordi at han ’som sagt i indledningen’ er den første der tager kampen – ‘frontalt’ – imod de tidligere så magtfulde MSM medier.