Trump: There were two violent sides in Charlottesville

President blasts 'alt-left' protesters for their actions in Charlottesville

Tryk på billede for at se video-link !

Det glæder oprigtigt at der nu er et mandfolk i Det Hvide Hus – som tager kampen direkte med de alt for højtlønnede ‘forlorne’ – venstreorienterede (liberal) MSM medier – CNN – MSNBC – ABC og mange flere.
—————————-

De venstreorienterede kræfter (de hjernevaskede Zombi generationer – som O’ Reilly kalder dem)  – er en integreret del af den Rød – Grønne Globalisme – der sammen med korrupte FN har opfundet klima Co2 pengemaskinen – og samtidigt er dybt integreret i Deep State – det som Donald Trump samlet kalder  The Washington Swamp  (Washington Sumpen).

Som Delingpole har som overskrift i en af sine artikler – så er Donald Trump – i realiteten ‘The Last Mand Standing’ – imod alle disse sammensvorne venstreorienterede kræfter – og derfor ‘hader de ham’ og gør alt for at ‘svine ham til’ – på de store MSM i realiteten stort set 24 timer – around the clock.
——————————

Beviset for ‘at det er ‘at svine Trump’ der er det eneste det handler om for Fake News MSM medierne med CNN – MSNBC – ABS i spidsen – kan ikke demonstres tydligere end efter,  at  de venstreorienterede Fascistiske grupper fik lokket de hvide extremister i en fælde i Charlottesville – her for nogen dage siden. De røde medier har KOGT OVER  lige siden for at ‘fordømme – ‘Ikke de voldelige Demonstarter’ – nej hele seancen drejede sig ny ammunition til ‘at forsætte svineriet af Præsidenten.

Som med et trylleslag er – ophidselsen over ‘Rusland sagen’ forsvundet’   – og de røde venstreorienterede er så meget ‘Oppe At Køre’ – over deres iscenesatte medieshow i Charlottesville – og muligheden for at bruge det til ‘at svine Præsidenten – at selv et potentielt forestående Atomangreb bliver fuldstændig glemt af pressen.

De røde venstreorienterede medier i USA – afslører nok engang sig selv som rendyrkede propaganda maskiner – som INTET – har tilfælles med seriøs nyhedsdækning at gøre.

Sørgeligt for demokratiet.  Eneste virkelige håb for fremtiden – for ‘en forsat fri verden – med reel ytringsfrihed i USA og Europa er at de sociale undergrundsmedier holder på med at støtte og forsvare Præsidenten  – og forsætter kampen – imod nu også censurerede YouTube – Facebook og Tvitter.
——————————

Herunder Delingpoles artikel:

Delingpole: Trump Is Western Democracy’s Last Man Standing Against the Green Terror