Trump slams Denmark’s ‘nasty’ response to Greenland purchase

President Trump remarks on postponing his meeting with Danish Prime Minister Mette Frederiksen after her response to his interest in buying Greenland.

Tryk på billed for video-link !

Ord opfattes i mange tilfælde forskelligt i forskellige lande – og det er tydeligt at Donald Trump ikke er begejstret for at hans ‘dybest set ganske fornuftige forslag/ide’ – af Danmarks ‘helt grønne’ nye statsminister bliver kaldt – ‘Absurd’.

Og som almindelig kendt i USA’ – Trump slår altid tilbage ‘dobbelt så hårdt’ – så derfor aflyser han statsbesøget.
———————————-

Men nu da tankerne om – at USA helt logisk ‘burde overtage ansvaret for Grønland’ er introduceret – så er der faktisk en lang række af gode – Strategiske og Udviklingsmæssige grunde til – at Donald Trump har ret i det han siger.

  • Hvordan vil et lille ‘Vildt Overbeskattet’ land – med f.eks. 35 milliarder ‘totalt spildte’ årlige udgifter ’til ikke vestlig indvandring’ – forsvare  verdens største Ø ?
  • Alene det at Grønland i det hele taget – ‘hører under Danmark’ – er nok den største joke’ rent logisk. Et lille ‘fattigt’ land på 5 millioner – halvvejs på den anden side af jordkloden – som bilder sig ind ‘at de enorme arealer på Grønland’ kan forsvares – af 2 hundepatruljer og et par små postfly med kun en motor.
  • At nogle vikinger tilbage i middelalderen gik i land’ – hvor er logikken i – at det betyder at området hører til ‘der hvor de tilfældigvis kom fra’.  Og ‘selvstyre min bare’ – Danmark har siden 2nd verdenskrig puttet imellem 250 – og 300 hundrede milliarder ‘skattekroner’ – i det ‘socialt bundløse hul’ – som der reelt er tale om.
  • Var det ikke for de amerikanske baser – og strømmen af danske ‘milliarder af kroner’ – så ville der ikke have boet mennesker på øen idag.
  • Donald Trumps ide’ – er i realiteten den mest fornuftige/fremtids sikrede løsning som Grønland overhovedet kunne håbe på. Danmark ville kunne trække sig ud af dette ‘håbløse fallitbo’ med æren i behold – og den kæmpestore Ø ville blive sikret Effektivt af Verdens i særklasse stærkeste Militærmagt – der ligger ‘lige ved siden af’.  Og igen har Trump ret i at ‘strategisk sikring er på høje tid’ – med nu flere af verdens ‘skruppelløse’ stormagter på ‘rov i Antarktis.
  • Den danske statsminister – (danske folketing) – kunne jo f.eks. sætte en pris for amerikansk overtagelse af Grønland – der svarer til udgiften staten har haft siden 2’nd verdenskrig – og så ‘give pengene tilbage til de skatteborgere i Danmark – der har betalt for gildet deroppe. Det ville hun med ret stor sikkerhed ikke blive upopulær på.