TRUMP RETWEETS ‘FIRE & FURY’ PARODY COVER, SLAMS WOLFF, BANNON

Calls Bannon ‘Sloppy Steve,’ Wolff ‘total loser’

Tryk på billede for link til artikel !

Hvor banalt kan det blive !   Men alligevel – de ‘sygt liberal/venstreorienterede røde i den vestlige verden falder ‘Igen og Igen’ direkte i fælden’ !
————————————

Da Trump i sin tid i foråret 2015 ‘kom ned af trappen og annoncerede ‘på yderst kontroversiel vis’ – at han ville stille op som præsidentkandidat – da startede han ‘Helt Bevidst’ – den største mediemæssige lavine – i verdenshistorien !

I forløbet under ‘The Primaries’ – der voksede Hysteriet omkring Donald Trump – konstant !  Alle i medierne (og mange andre steder) ‘ville have del i kagen’ – så fænomenet  Trump – bare voksede og voksede – uanset ‘hvad DNC og the Clintons brugte af ‘beskidte og ulovlige metoder’ for at stoppe ham.

Den endeløst ligegyldige – fjollede bog fra Wolff – er ‘det rene klareste vand’ – imod hvad Trump blev udsat for i 2016 og 17 – så der er forhåbentlig ikke nogen blandt de venstreorienterede Klima Religiøse (alle dem med Pussy Hat) der forventer at Wolff’s tåbelige bog – vil andet end yderligere styrke præsident Donald Trump.
—————————————

Det eneste der kan ærgre en – er at en egoistisk karakterløs abe som Michael Wolff – skal score kassen på sit amatøragtige stunt – med at hælde koncentreret nonsens ud på tryk. 

Ufatteligt hvad de unge – der de seneste årtier er blevet hjernevaskede på skoler og universiteter – vil betale penge for af junk – bare for at blive bekræftet i deres kortsluttede fordomme, om en folkevalgt præsident.

Men at Donald Trump ‘nok engang’ kommer styrket ud på den anden side – det fremgår allerede tydeligt. 

De røde medier i den vestlige verden, –  der i 2016- og 17 ‘gentog hvad som helst’ der ville nedgøre Donald Trump – de ‘analyserer nu – før og efter’ – de fortæller om ‘røverhistorierne’ om præsidenten, så inden vi er ude af 2018 – begynder vi at nærme os ‘noget der minder om ‘saglig journalistik – hvis udviklingen forsætter.