Trump ‘entirely correct’ to blame both sides for Charlottesville violence, White House says

Trump declared that “there is blame on both sides” for the deadly violence that took place on Saturday. He also said “there are two sides to a story.”

Tryk på billede for at se video-link !

Hvis man prøve at forstå hvor ‘dybt splittelsen / nogen vil sige hadet – i USA stikker, – så er det bare at kaste et blik på FOX News debatten der linkes til her.  Selv disse ‘normalt rolige og smilende’ reportere ‘kører op under loftet’ i diskussionen om – hvem der var de ansvarlige for Charlottesville urolighederne.

For at forstå hvorfor at hadet til Donald Trump  – er så udtalt at de venstreorienterede MSM medier fuldstændig ‘kammer over’ i deres fulltime 24 timers ‘svinen præsidenten til’  – skal man læse Delingpole artikel herunder.

Donald Trump repræsenterer det første seriøse opgør med Co2 klima pengemaskinen (opfundet af korrupte FN)  – og de Rød -Grønne Globalister – med de store Tech Firmaer i spidsen (Facebook (suckerberg) –  Google – Apple – Amazon m.fl. i spidsen.

Trump er den første betydende leder i verden – der siger fra i forhold til den Globalistiske udvikling – og siger America First – tilbage til nationalstaten – med grænser.  Man fornemmer hvor meget der er på spil – når man ser ‘The Five’s’ hidsige debat – om præsident Trump.
—————————–

Delingpole’s artikel:

Delingpole: Trump Is Western Democracy’s Last Man Standing Against the Green Terror

Endnu et bevis på – at ‘råddenskaben fra venstresiden (de Facistiske venstreorienterede fra universitets voldsorgierne) – nu bliver for meget for selv ‘erfarne reportere hos Fox News af håndtere.

Den måde at ‘de hvide extremister’ – bliver lokket i en fælde’ – alene for at senere at blive brugt mod præsidenten – er så forbandet beskidt – at det er svært at håndtere verbalt – for mennesker der sympatiserer og tror på den nye ‘dybt patriotiske’ Præsident i USA:

Tryk pe billede for at se video-link !