Tom Fitton reacts to bombshell McCabe memo, whistleblower fallout

Judicial Watch president Tom Fitton discusses the McCabe memo that reportedly details Rosenstein’s proposal to wear a wire to tape Trump and how the whistleblower allegedly didn't have firsthand knowledge of Trump's phone call with Ukraine.

Tryk på billed for video-link !

Lou Dobbs har Tom Fitton i studiet – og det er den rigtige mand til at forklare det totalt forskruede ‘politiske undvige show’ der pt foregår i Washington.

Korrupte DNC og stode dele af toppen af establishment ‘fra FØR Trump blev valgt i 2016 – vrider sig – for at undgå at Fokus Nu Endelig bliver – på DEN VIRKELIGE KORRUPTION – der foregik omkring Trumps valgkamp – og efter han blev valgt.

En række dygtige og modige mennesker – som Jim Jordan – Devin Nunes – og her Tom Fitton – har i hele perioden siden Trump blev præsident arbejdet for at ‘afsløre sandheden’ om den uhyrlige korruption der foregik i toppen af DNC – inkl. Hillary og Obama – som ‘hemmeligt’ arbejdede sammen med toppen af FBI og DOJ – for at ødelægge/fjerne Præsidenten.

Men på trods af at ‘sandheden om demokraternes beskidte korruption – har været kendt siden kort efter valget i USA – – så har røde venstre-orienterede TV2 News  til dato – aldrig raporteret om korruptionen, der var planlagt til at stoppe Trump.  Men glemmer han at børste tænder – så kan “eksperterne” på TV2 bruge lang på af analysere – den dybere betydning.

TV2 News har grundlæggende ‘været et ekko’ af Fake News CNN – hele vejen siden Donald Trump blev valgt. Har som CNN og MSNBC – svinet Præsidenten + 90% i alt hvad de har sendt.  Kort sagt – misledende/farvet Journalistisk Affald – når det er værst.