Ben Shapiro BREAKS DOWN Trump’s Second State Of The Union *2019*

Tryk på billede for video-link !

Ben Sapiro – er noget af det skarpeste’ der findes i amerikansk politik anno 2019. En mand der har modet – til at forsvare oprindelige amerikanske værdier.

Han er det Dimentralt modsatte af  – ‘demokraternes dumrian af en nyvalgt dame i New York – som jeg brugte tid på igår’.

Jeg har beskæftiget/forholdt mig til politik i mange år !  Demokratiske Cortez’ er i særklasse den Dummeste’ – mest ‘Ude i Hampen’ person jeg nogensinde har hørt om i ‘politiske sammenhænge’ – nogen steder i verden.

Damen er  ‘Dum som en Dør’ – hvilket hendes Grønne plan understreger.  Det er simpelthen ‘Dum’ – Dummere’ – Totalt Idioti’ – som man ikke fatter ‘at nogen’ tænkende Demokrater vil røre ved.
——————————-

Sapiro udstiller de nye kvindelige (selvforherligende dybt venstreorienterede – hjernevaskede fra universiteter) – kvindelige tumper !  Mest af alt minder det om forholdene i Sverige’ – som har bevist hvad der sker hvis man ‘alene’ lader kvinder styre den politiske udvikling.  KAOS !

Cortez er langt fra det eneste ‘hul i jorden’ blandt de nyligt indvalgte kvinder i Kongressen. Der er en række ‘dybt venstreorienterede’ – og nu også en muslimsk (med tørklæde) – der optræder på alle de venstreorienterede MSM medier.

Og som Sapiro gør opmærksom på – den eneste gang de ‘skabede kvinder klappede’ under Trumps tale – var da det handlede om dem selv.

Mentalt set’ –  er der tale om ‘små børn’ uden indsigt’ – uden andet end egoistiske visioner om at at ‘blive kendt’ !
——————————————

For hvem der har lyst til at høre mere om den 29 årige bartenders (Cortez) vanvittige ‘Grønne plan’ – så forsætter Ben Sapiro herunder: