The Shocking Truth About Sweden (The White Rose Mirror)

Kommentar til denne video: Liberals will bring death and destruction to the west. Its what they do. Islam is an enemy but not the main enemy. Liberals are the REAL enemy

Tryk på billede for video-link !

Respekt for denne unge dame – der har lavet en meget stærk Youtube video – om de uhyggelige følger af floden af illegale migranter som Sverige har lukket ind.

Hun har bl.a. en optagelse af migranternes uhyggelige teknik med at indfange unge piger ved at spærre den inde i en cirkel af mænd – så ingen kan se hvad der sker med den stakkels hjælpeløse pige i midten.
————————–

Skaderne er med al sandsynlighed uoprettelige på det førhen så charmerende venlige broderland.  At  lukke + hundredtusinde af primært unge islamisk opdragede analfabeter ind i Nordiske ‘TIDLIGERE’ – velorganiserede ‘sociale’ velfærdssamfund – er ikke bare ‘Idioti på et hidtil uset plan’  – det er ‘MORD på disse førhen velfungerende og fredelige samfund.

Og løser det noget i det store billede i retning af at ‘Hjælpe de fattige fra den 3′ verden’ ?  – Intet overhovedet – den invasion af velfærdsmigranter i 2015 – der har ødelagt Sveriges sociale systemer – samt gjort flere Svenske byer til ‘kriminelle helveder’ for indbyggerne (unge piger i særdeleshed) – den Invasion af ulovlige migranter udgør ‘befolkningstilvæksten i verden i ca. 14 – 15 timer !   

De illegale migranter over middelhavet, der siden det startede med angrebene på Libyen, der fjernede Gaddafi og efterlod kaos, det drejer sig til nu samlet om anslået ca. en lille million.  Altså har ca. 4 døgns befolkningstilvækst ‘smadret store dele af Europas Velfærdssystemer – samt skabt enorm usikkerhed med den stigende vold og kriminalitet overalt hvor de illegale grupper af unge mænd færdes og holder til.

4 dages befolkningstilvækst ødelægger Vesteuropa.  Måske det var på tide at bundkorrupte FN/UN tog fat på dette VIRKLIGE problem  frem for at opfinde ‘Pengemaskiner’ som Klima Religionen – blot for at sikre egen fremtid i luksus.

World Population Counter – from worldometers