The media meltdown over President Trumps wrestling video

Chattering class overreact to Trump's tweets

Tryk på billede for at se video-link !

Trump burde have ‘kiuckback’ fra MSM medierne – med de rekorder de konstant har sat i seertal og indtjening – siden han besluttede at opstille som præsidentkandidat for mere end 2 år siden.

MSM medierne CNN- MSNBC og ABC skovler penge ind på den medieorienterede ‘anderledes’ præsident.

Håber at erkendelsen af – at Trump er lig med $ for de store røde MSM medier i USA – betyder at de ultimativt vil forsøge at ‘holde ham i live’ og modarbejde det ‘attentatet, som der helt åbent opfordres til iblandt Hollywood milliardærerne – senest syg i hovedet kommentarer fra – Johnny Depp.
————————————————–

Vi får i USA her i 2016- 17 – udstillet at ‘den såkaldt frie verden i vesten’ – hvor tåbelige selvoptagne celebs med et gudekompleks kan ‘sige og gøre hvad som helst’ – i forhold til folkevalgte politikere – det er mindst lige så farligt for den menige borger i samfundet – som f.eks. Kina – og den Arabiske verden – hvor du ‘bliver straffet for at svine magthaverne’.

Jeg lovpriser ikke diktaturer – men jeg mener seriøst – at vi i f.eks. USA  er gået ‘samfunds-nedbrydende for langt’ – når det utrolige svineri, som folkevalgte republikanske Donald Trump bliver udsat for – ikke bliver straffet hårdt.

Som det foregår i USA – så er der ikke’ tale om YTRINGSFRIHED,  men om noget der kunne kaldes ‘Retten til at ødelægge politiske modstandere til højre for midten’ – med ALLE MIDLER – uden følger af nogen art.  

Det er starten på et samfund på vej mod direkte undergang – hvis der ikke bliver strammet op.