Tahharush at German pools

En gruppe (optræder altid i grupper) af de hundredtusinder af 'illegale fremmede' skaber usikkerhed i et stort offentligt Tysk svømmebad !

Tryk på billede for at se video-link !

Et eksempel på hvad det betyder for dagliglivet at – der pludselig er fremmede’ uden den normale tyske opdragelse og moral’ – der optræder voldsomt forstyrende og provokerende overfor de øvrige gæster.

Bemærk hvor nervøse og usikre de store livredere og vagter er ved situationen – selvom det hele her foregår ved højlys dag.
————–

Det er nøjagtig den samme teknik de ‘illegale grupper af unge mænd bruger’ under de mange voldtægter af unge piger – på koncerter og festivals i Sverige.  En større gruppe unge mænd omringer et offer – som herefter bliver angrebet inde i midten – hvor ingen udefra har mulighed for at komme den stakkels pige til hjælp.

Omfanget af disse overfald i Sverige har nået et omfang hvor af festivaler og koncerter bliver aflyst – i og med at arrangører og myndigheder har vist sig at være magtesløse over for den form for nedrige angreb på tilfældige unge piger.
——————————————–

Ungdomsfestival i stockholm plages af mulige sexovergreb !