Stort dansk coronastudie giver ny viden om senfølger

Det er på et niveau, hvor vi må konkludere, at covid-19 ikke giver flere neurologiske senfølger, end så mange andre infektionssygdomme gør !

Tryk på billede for artikel

Rigtig mange i Danmark – vil huske hvordan under Corona krisen ‘Dag efter Dag’, – Mette Frederiksen i midten for 5 talerstole – forklarede befolkningen hvor udsatte vi alle sammen var grundet den dødelige virus.
——————————————–

Det virker på den baggrund – noget grotesk – at det netop er lille Danmark ‘der er ude for at berolige alverden – omkring Corona senfølger.
———————————————

Ingen steder i verden reagerede de ansvarlige myndigheder mere hysterisk end netop i Danmark – med hele det VANVITTIGE forløb omkring nedlæggelse af en af Danamarks mest succesfulde erhvervshistorier – ‘Mink Branchen / Erhvervet.
———————————————–

Jeg har længe sagt – at den VANVITTIGE beslutning – med Mette Frederiksen i spidsen – kommer til at koste ikke under 30 milliarder for Danske skatteborgere.

Med 6% af sagerne behandlet – er regeringen allerede ude at sige – at det i stedet for 19 milliarder – nu handler om 30 milliarder – skatteborgerne kommer  til at betale.

Og jeg garanterer at det endelige tal for – verdenshistoriens mest VANVITTIGE / TÅBELIFGE Politiske beslutning – ender med at koste imellem 40 og 50 milliarder.

Mette og de øvrige politikere ‘anede simpelthen INTET om ‘Størrelsen’ på det erhverv de sad – ‘som Guder’ – og besluttede at Nedlægge.
————————————————–

https://talksense.dk/category/danmark