Steve Hilton: ‘Pompous’ Jeff Flake Is ‘Everything People Hate About Politics’

Steve Hilton, anchor of "The Next Revolution," went after Sen. Jeff Flake for Wednesday's Senate floor speech in which he likened President Trump's attacks on the mainstream media to Soviet dictator Joseph Stalin.

Tryk på billede for video-link !

Der findes idioti – og så findes der mennesker ‘som ret beset er menneskelige analfebeter’ på helt elementære områder – men alligevels står manden og blamerer sig selv på talerstolen i Senatet.

At overhovedet nævne Stalin er en fornærmelse over for alle tænkende amerikanere – havde Trump reageret som Stalin så havde tåben her ikke overlevet dagen.
—————————-

Som det foreslås fra Fox Panelet så handler det formodentlig om at sikre sig en platform i Røde Liberal Amerika – når Flake stopper i Senatet til efteråret – og hvad siger det så lige og de yderligtgående røde venstreorienterede Liberals – når/hvis de sluger mandens syge løgnehistorier.

Flake burde sagsøges for injurier af overlevende fra USSR – istedet bliver han hyldet af de unge røde hjernevaskede Liberals. Hvor er det bare Sygt at se på !
—————————-

Herunder endnu et indslag om de røde venstreorienteredes mere og mere vanvittige angreb på den folkevalgte præsident:

Tryk på billede for video-link !